• پنجشنبه / ۱۳ تیر ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98041306898
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

رییس جهاد دانشگاهی:

شدت برخورد با فساد مناسب نیست/در نظرسنجی‌ها نارضایتی مردم نسبت به مسئولان در حال افزایش است

شدت برخورد با فساد مناسب نیست/در نظرسنجی‌ها نارضایتی مردم نسبت به مسئولان در حال افزایش است

رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه فساد در کشور ترویج پیدا کرده است، گفت: شدت برخورد ما با فساد اصلاً مناسب نیست.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی، امروز ۱۳ تیرماه در اختتامیه هشتاد و یکمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی که در شهرکرد برگزار شد، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با توجه به این بیانیه باید از وضعیت موجود استفاده کنیم تا به وضعیت مطلوب برسیم، باید به نیروهای کارآمد و به‌ویژه جوانان تکیه کرده تا هرچه زودتر به وضعیت مطلوب دست یابیم.

طیبی با بیان اینکه فساد در کشور ترویج پیدا کرده است، گفت: شدت برخورد ما با فساد اصلاً مناسب نبوده و در نظرسنجی‌ها نارضایتی مردم نسبت به مسئولان در حال افزایش است.

رئیس جهاد دانشگاهی به مهاجرت نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات کشور اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه زیرساخت مناسب برای پیشرفت داریم، اما بسیاری از نیروهای کارآمد در این کشور رشد پیدا کرده و متأسفانه در خارج از کشور فعالیت می‌کنند، ولی با این وجود هنوز نیروی کار خوب در کشور داریم و مشکلات نیز قابل اصلاح هستند.

وی با بیان اینکه نیروی انسانی ما با توجه به توان علمی‌شان، توان خلق مزیت دارد، تصریح کرد: در این زمان، زیاد فرصت خطا نداریم و باید با سرعت مقدمات کار را فراهم کنیم، زیرا که رقیبان نیز با سرعت در حال کار کردن هستند.

طیبی روش انتخاب دولت‌ها را یکی از ناکارآمدی‌ها و چالش‌های کشور دانست و اظهار کرد: متأسفانه در انتخاب دولت به گونه‌ای عمل می‌کنیم که دولتی که انتظار داریم، سر کار نمی‌آید.

وی تقویت نظام حزبی را از راهکارهای رفع این چالش دانست و تصریح کرد: نبود حزب کارآمد و سازمان‌یافته در کشور سبب شده تا دولت‌ها بدون تجربه قبلی و بدون تیم تشکیلاتی قوی انتخاب شوند و نتوانند در فرصت چهار ساله به وعده‌هایشان عمل کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به وجود نیروهای وفادار و معتقد اصولگرا و اصلاح طلب در کشور، عنوان کرد: شرایط برای تشکیل دو حزب واقعی با حضور این دو طیف در کشور وجود دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: زمانی که مردم می‌بینند مشکلات توسط دولت حل نمی‌شوند، سیاست رأی دادنشان را عوض می‌کنند و هر بار به یک جناح رأی می‌دهند و همین است که در دولت شاهد سیاست‌های زیگزاگی هستیم.

طیبی گفت: دنیا به این نکته رسیده است که اگر قرار است دولتی روی کار بیاید، باید حزب داشته باشیم و اگر حزب نداریم، باید روش شناسایی و جایگزین کردن نیروهای کارآمد را بدانیم تا بتوانیم آن‌ها را اصلاح کنیم. جوان کارآمد در کشور زیاد است، اما باید روش شناسایی این جوانان را بلد باشیم تا بتوانیم نیروی کارآمد و وفادار انقلاب اسلامی را شناسایی کرده و روی کار بیاوریم.

طیبی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بر روی نهاد جهاد دانشگاهی نظارت خوبی دارند، لذا ما خود را از متن این بیانیه می‌دانیم و برنامه‌ریزی‌های لازم را نیز انجام داده‌ایم، سال گذشته نیز منابع لازم برای اجرایی شدن ۳۰ پروژه به ما تعلق گرفت.

وی در پایان گفت: باید مشکلاتی که مانع کارآمدی است را رفع کنیم. با تحریم‌ها موافق نیستیم، اما در این شرایط هم می‌توان موفق شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۴-۱۴ ۰۱:۰۰

منظورش کدوم فساده روسری دخترا یا فساد اقتصادی

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۱۵ ۱۱:۱۲

در جهاد مدیران دوشغله و دارای شرکت هستند....داشتن شرکت مرتبط با زمینه کاری خلاف قانونه .....ایا جهاد پیگیری کرده؟ مدیران جهاد تهران..از رئیس سازمان تا برخی از مدیران ارشد دارای شرکت هستند....

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۱۴ ۱۲:۴۹

ما مشکل ساختاری داریم که نتیجه آن این همه نابسامانی در زمینه های مختلف است. ما مشکل اقتصاد و قضاوت را داریم. ما مشکل تسلط مدیر کارنابلد بر حرفه ای ها را داریم. ما مشکل بازنشستگی اجباری و خانه نشینی نخبگان دانشگاهی، اجتماعی ، سیاسی و .... را داریم، ما مشکل بیکاری ، تبعیض ، سربازی تهدید آمیز پسران، ناتوانی مالی در تهیه جهیزیه دختران ، مشکل کمبود حقوقی که اول هر ماه توسط بانکها بلعیده میشود، مشکل قضاوت های ناعادلانه و زندان رفتن های غیر حق عزیزانمان حتی خیرین و ......... را داریم . تجربه نشان داده که اگر امروز تغییر نکنیم، " فرزندانمان" ما را تغییر خواهند داد. چه بخواهیم یا نخواهیم، تغییر ساختار اجتناب ناپذیر است.

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۱۵ ۰۷:۵۴

ایا خود اقای طیبی با داشتن شرکت خصوصی مدیران ارشد مرتبط با فعالیت کاری برخورد کرده است؟