به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی صبح امروز در آئین افتتاحیه پایگاههای اوقات فراغت تابستانی آموزشوپرورش خراسان رضوی که در دبیرستان دخترانه فرزانگان فاتح برگزار شد، عنوان کرد: در کل کشور حدود ۳۲ هزار پایگاه اوقاتفراغت با ۳۵ رشته محوری پیشبینی کردهایم و شاید بیش از صدها برنامهی فرعی برای این برنامهها طراحی شدهاست.
وی افزود: دانشآموزان در ۶ ساعت تعلیم و تربیت میبینید. ما در این ۳۲ هزار پایگاه حدود ۵ میلیون دانشآموز را توانستهایم جذب کنیم. به دلیل اعتمادی که مردم به آموزش وپروش دارند، آموزشوپروش همیشه کانون اصلی اوقاتفراغت کشور بودهاست. این در شرایطی است که هیچ اعتباری در سطح کشور برای اوقاتفراغت به اموزشوپرورش داده نمیشود.
کاظمی با بیان اینکه بدون هیچ اعتباری آموزشوپرورش ۵ میلیون دانشآموز را جذب میکند گفت: ما در عین حال با تمام داشتههایمان این امر را اداره میکنیم و چالشهای زیادی در این حوزه داریم. طراحی یک برنامه جامع اوقات فراغت به گونهای که دانش آموزان مانند هدایت تحصیلی که رشته را انتخاب میکند اوقات فراغت خود را بر اساس استعدادهای درونی و سلیقههای خودشان انتخاب کنند، در دستور کار ما قرار دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش تاکید کرد: معتقدیم اوقات فراغت اهمیت و جایگاهش از برنامههای درسی اگر بیشتر نباشد کمتر نیست. اوقات فراغت است که سلامت اجتماعی دانشآموز را تضمین میکند.
کاظمی خاطر نشان کرد: ما نیاز به دو اقدام داریم، اول طراحی برنامه اوقات فراعت و دوم فرهنگسازی و متوجه کردن اولیاء دانشآموزان به اهمیت اوقاتفراغت. ما با مطلوبهای خودمان با برنامههای اوقاتفراغت فاصله بسیار زیادی داریم و به دنبال تدوین این برنامه هستیم تا بتوانیم کارهای بیشتری را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: نگاه دولت و ریاست جمهور هم به فضای تعلیم و تربیت همین است که توجه ویژهای به مهارت آموزی داشتهباشیم. یکی از مهمترین دغدغههای کشور ما مهارت و حرفهآموزی است. امیدورام بتوانیم با همت همکارانمان بنیانگذار این برنامه جامع باشیم و با توجه به تمام محدودیتها با کمک اولیاء این امکان را فراهم کنیم و استعدادهای دانشآموزان را در اوقات فراغت شکوفا کنیم.
انتهای پیام
نظرات