به گزارش ایسنا، این روزنامه به نقل از یک مسئول عربستانی نوشت، حملات اخیر حوثیها نشان داد که سامانههای دفاعی عربستان در معرض تهدید قرار دارند. این در حالی است که سخنگوی ائتلاف نظامی ضد یمن به رهبری عربستان به درخواستی برای اظهارنظر درباره این حملات پاسخ نداد.
وال استریت ژورنال نوشت، پس از چهار سال آغاز جنگ علیه انصارالله بدون دستیابی به موفقیتی در شکست یمنیها، اما توان موشکی نیروهای انصارالله نگاهها را متوجه خطراتی کرد که عربستان به عنوان همپیمان اصلی آمریکا با آنها مواجه است.
دولت عربستان مدعی شد، سامانههای دفاعی آن در گذشته همانند مارس ۲۰۱۸ موفق عمل کردند و موشکهای پاتریوت موفق به هدفگیری هفت موشک اسکاد شلیک شده از سوی انصارالله شدند.
با این وجود ویدئوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی ناتوانی موشکهای پاتریوت در پاسخ به موشکهای اخیر انصارالله را نشان میدهد.
این حملات انصارالله نگاهها را به سامانههای موشکی عربستان جلب کرد، در حالی که ارتش این کشور با برخورداری از سومین بودجه بزرگ نظامی جهان، یکی از بهترین ارتشهای جهان از نظر تسلیحاتی را داراست.
عربستانیها صدها میلیارد دلار را برای خرید جنگندهها و خودروهای زرهی و دیگر تجهیزات نظامی هزینه میکند، اما سامانه دفاع موشکی پاتریوت که تولید آمریکاست، کارنامه خوبی در رهگیری خمپارههای یمنی نداشته و اساساً برای مقابله با پهپادها طراحی شده است.
سخنگوی نظامی جنبش انصارالله در تاریخ ۲۰ ژوئن در توییتی نوشت: انواع موشکهای بالستیک و پهپادهای ما قادر هستند هر موضعی را در سراسر خاک عربستان هدف قرار دهند.
این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت، حمله نظامی عربستان علیه یمن شکست خورد و امروز عربستان در معرض حملات تلافی جویانه حوثیهاست و پدافند موشکی عربستان تا این لحظه در متوقف کردن حملات حوثیها ناکام بوده است.
نیروهای انصارالله از آوریل گذشته ۱۰ حمله موشکی و پهپادی را به فرودگاههای عربستان، تصفیهخانه آب، خطوط اصلی انتقال نفت و دیگر مواضع انجام دادهاند.
انتهای پیام
نظرات