به گزارش ایسنا، «دراگا استانبوگ» هدف از سفر خود به مهریز را آشنایی با ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری، تجاری، صنعتی و تولیدی این شهرستان به خاطر قرار گرفتن در کنار جاده شمال به جنوب ایران و نزدیکی به مرکز استان ذکر کرد.
وی همچنین از وجود دو اثر میراث جهانی و سایر آثار تاریخی و فرهنگی، واحدهای بزرگ تولیدی و اقتصادی به خصوص معدن سرب و روی بهادران، کارخانه کاشی تجارت و بندرخشک و مناطق شکار ممنوع در این شهرستان به عنوان ظرفیت بالقوه نام برد.
«رضا زارع زاده مهریزی» فرماندار مهریز نیز گفت: ظرفیتهای بسیار خوب فرهنگی، تاریخی، گردشگری، اقتصادی، تجاری و معدنی زیادی در این شهرستان وجود دارد که میتواند زمینه مبادلات بین منطقه و کشور کرواسی را فراهم کند.
وی افزود: تمام زمینههای لازم برای هرگونه همکاری در این شهرستان با حمایت مسئولان استان و کرواسی وجود دارد و همه مردم و مدیران اجرایی با طیب خاطر از آن حمایت میکنند.
زارعزاده تصریح کرد: قرار گرفتن مهریز در کنار جاده اصلی کشور، نزدیکی به مرکز استان، آب و هوای مناسب و مردم پرتلاش و مسئولان پیگیر جزو ظرفیتها و سرمایههای اصلی این شهرستان محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، مهریز که بنای اولیه آن را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی به قبل از اسلام نسبت میدهند ۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی دارد که تاکنون ۱۰۰ مورد آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام
نظرات