• یکشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98031205184
  • خبرنگار : 71591

هشدار جدید مایکروسافت

دستگاه‌های ویندوزی به شدت در معرض خطرند!

دستگاه‌های ویندوزی به شدت در معرض خطرند!

مایکروسافت با انتشار بیانیه‌ای در مورد آسیب‌پذیری بالای خیل عظیمی از سیستم‌های مبتنی بر ویندوز به کاربران هشدار داد.

به گزارش ایسنا، مایکروسافت به عنوان شرکت توسعه‌دهنده سیستم عامل ویندوز به تازگی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که هنوز تعداد قابل توجهی از سیستم‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز در جهان وجود دارند که در مقابل حملات سایبری و بدافزار خطرناک و معروف واناکرای از آسیب‌پذیری بالایی برخوردارند.

حالا به تازگی مایکروسافت اعلام کرده و هشدار داده است که کاربران سیستم‌های ویندوزی باید رایانه‌های خود را به جدیدترین نسخه آپدیت منتشر شده از سوی این شرکت یعنی آپدیت موسوم به آوریل ۲۰۱۹ به‌روزرسانی کنند تا اطلاعات و سیستم خود را از خطر حملات بدافزاری و سایبری همچون واناکرای حفظ کنند.

به گفته این غول تکنولوژی، آسیب‌پذیری مهمی در نسخه‌های قدیمی‌تر و قبلی ویندوز وجود دارد که به هکرها و مجرمان سایبری این امکان را می‌دهد تا از راه دور و با نصب و اجرای طریق کدهای مخرب، بتوانند به رایانه‌های قربانیان و کاربران مورد نظر نفوذ کنند و به اطلاعات ذخیره شده و حریم خصوصی آنها دسترسی پیدا کنند.

این آسیب‌پذیری همچنین قابلیت تبدیل شدن به کرم‌های رایانه‌ای را نیز دارد و در صورتی که هکرها تشخیص دهند می‌تواند به عنوان یک ابزار مناسب برای باج‌گیری نیز مورداستفاده قرار بگیرد.

واناکرای یکی از باج افزارهای خطرناک و معروفی بود که در سال ۲۰۱۷ میلادی منتشر شد و برای بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در بسیاری از کشورها میلیاردها خسارت برجای گذاشت.

بر اساس گزارش وب سایت هکرنیوز، وصله‌های امنیتی مایکروسافت سه هفته پیش در قالب به‌روزرسانی Patch Tuesday منتشر شد که انتظار می‌رود کاربران سیستم‌های ویندوزی همه از آن برای افزایش امنیت سایبری دستگاه خود و همچنین جلوگیری از حملات بدافزاری استفاده کنند.

نقص امنیتی مذکور تحت عنوان بلوکیپ (BlueKeep) شناخته شده است که در رایانه‌هایی که هنوز از سیستم عامل‌های ویندوز ایکس پی و سرور مایکروسافت استفاده می‌کنند، وجود دارد و امنیت کاربرانش را به شدت تهدید می‌کند.

هکرها از این حفره امنیتی قادر خواهند بود به یک میلیون دستگاه در معرض خطر دسترسی پیدا کنند و بعد از آلوده کردن آنها، به اهداف خود دست یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha