سوسن فتحی در گفتوگو با ایسنا، درباره تغییرات انجام شده در کادر فنی بسکتبال با ویلچر بانوان اظهار کرد: با توجه به اینکه بانوان بسکتبال با ویلچر از نظر فنی و بدنسازی بسیار ضعیف هستند ما نتوانستیم در جاکارتا مقامی کسب کنیم. به هر صورت این طور صلاح دیدیم که کادر جدیدی تزریق کنیم تا بتوانیم تیم خوبی را در صورت اعزام به مسابقات کسب سهمیه بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده کنیم.
وی گفت: تغییرات انجام شده تصمیم انضباطی نبود و سعی ما بر این است که حتی بتوانیم از تجربه سرمربی پیشین تیم بسکتبال با ویلچر بانوان در جای دیگری بهره ببریم.
نایب رئیس بسکتبال با ویلچر بانوان در خصوص برخی انتقادات صورت گرفته مبنی بر اینکه چرا به جای استفاده از مربیان استانها در کادر فنی جدید، مربیانی به تیم ملی دعوت شدند که سابقه همکاری با تیم غیر معلول را دارند، افزود: مگر در مسابقات لیگ باشگاههای بسکتبال با ویلچر بانوان چند نفر از مربیان استانها حضور داشتند که با شناخت نسبت به عملکرد آنها بخواهیم برای مربیگری تیم ملی استفاده کنیم. در مسابقات قبلی نیز فقط مربیان استانهای بم، خراسان رضوی و اردبیل نظارهگر لیگ باشگاههای بسکتبال با ویلچر بانوان بودند و از مربیان سایر استانها هیچ خبری نبود که از تجربه آنها بهره ببریم.
وی اضافه کرد: بعد از بازیهای پاراآسیایی جاکارتا الان تیم بسکتبال با ویلچر بانوان اردویی نداشته و از نظر تکنیکی و بدنسازی در حد تیم ملی نیستند. بنابراین ممکن است خیلی از بازیکنان باتجربه این تیم کنار گذاشته شوند و بازیکنان جوانی به تیم ملی دعوت شوند.
فتحی پیرامون این پرسش که آیا با این وضعیت امکان اعزام تیم بانوان به مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو وجود دارد یا خیر؟ اظهار کرد: اعزام آنها بستگی به وضعیت بودجه و حمایت اسپانسر از این تیم دارد. البته ما در حال حاضر هیچ تیم ملی نداریم و بعد از برگزاری نخستین اردو که از ۲۸ خرداد آغاز میشود، شرایط بازیکنان از نظر وضعیت فنی و بدنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا بعد از استعدادیابی تیم اصلی خود را انتخاب کنیم.
نایب رئیس بسکتبال با ویلچر بانوان در پایان گفت: مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه تایلند که آبان ماه برگزار میشود اولین و آخرین فرصت برای کسب سهمیه بانوان است و ما در صورت اعزام به این تورنمنت باید تیم قدرتمند و خوبی را آماده کنیم که در حد تیم ملی باشد.
انتهای پیام
نظرات