• یکشنبه / ۵ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98030501771
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

اعلام جزییات پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی وزارت بهداشت

اعلام جزییات پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی وزارت بهداشت

جزییات ۲ پروژه اولویت‌دار وزارت بهداشت از ۷۶ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، اعلام شد.

به گزارش ایسنا، معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و بیانات نوروزی سال ۹۸ و نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید، ۷۶ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ را به ۱۹ دستگاه ابلاغ کرد.  

بنابر اعلام وبدا، «ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» به استناد مفاد مصوبه شماره ۸۵۰۰۱/ت ۵۲۴۴۲ ه مورخ ۳۱/۶/۱۳۹۴ هیات وزیران، در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب و بیانات نوروزی سال ۱۳۹۸که توسط معظم له به عنوان سال «رونق تولید» نامگذاری شده است، با هدف مقاوم سازی اقتصاد کشور همراه با کاهش و خنثی سازی اثرات منفی تحریم‌ها، پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی سال ۱۳۹۸ را مورد تصویب قرار داد.

در این ۷۶ پروژه، وزارت بهداشت دو پروژه اولویت‌دار دارد که شامل افزایش تامین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای(داخلی/خارجی) مورد نیاز بخش‌های درمانی توسط بخش خصوصی در قالب نظام سطح بندی ارائه خدمات از طریق: افزایش تعداد دستگاه‌های ANG، MRI و CT مورد نیاز دانشگاه‌ها، تامین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای برای مراکز درمانی و تامین تجهیزات اتاق عمل برای مراکز درمانی است.  

همچنین دیگر پروژه اولویت‌دار وزارت بهداشت برای سال جاری شامل افزایش سهم بخش خصوصی در ارائه خدمات بخش سلامت از طریق: واگذاری واحدهای دندانپزشکی مراکز خدمات جامع سلامت، واگذاری بیمارستان‌های نیمه تمام به بخش دولتی و تامین گازهای طبی برای مراکز درمانی است.  

اجرای پروژه‌های مزبور مشروط به رعایت موارد ذیل است:

« ۱) پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی می‌بایست توسط «دستگاه مجری» با اولویت و در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» اجرا و تکمیل شوند. بدیهی است کلیه مسئولیت‌ها از زمان ابلاغ تا اتمام پروژه بر عهده «دستگاه مجری» خواهد بود.

۲) دستگاه مجری موظف است ضمن تفاهم با دبیرخانه ستاد در خصوص جزئیات پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی، نسبت به تعیین نماینده تام‌الاختیار در سطح معاون وزیر یا همتراز برای هر یک از آنها به عنوان مجری اقدام نماید. ضروری است «دستگاه مجری» با قید فوریت ظرف مدت یک هفته از تاریخ این ابلاغیه، نسبت به صدور حکم مجری منتخب اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی نماید.

۳) مجری منصوب از سوی وزیر یا بالاترین مقام «دستگاه مجری»، موظف است ظرف مدت ۲ هفته از زمان انتصاب، منشور هر یک از پروژه‌ها را در سامانه نیپا (نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی)، ثبت و پس از تایید رئیس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

۴) تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌های مصوب بر عهده «دستگاه مجری» می‌باشد و مجری می‌بایست در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه مجری، کلیه اقدامات لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی به عمل آورد که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود.

۵) «دستگاه مجری» موظف است به صورت ماهانه گزارش اقدامات به‌عمل‌آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ها و عملکرد را در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و شاخص‌های مصوب ستاد به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

۶) کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به انجام همکاری‌های لازم با «دستگاه مجری» برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار «مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برای اجرا در سال ۱۳۹۸ می‌باشند. طراحی ساز و کار لازم برای تحقق همکاری‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها بر عهده «دستگاه مجری» است.

۷) اجرای هر یک از پروژه‌ها و مصوبات ستاد، توسط دبیرخانه ستاد مورد پایش قرار می‌گیرد. برای نظارت بر اجرا و حصول اطمینان از پیشرفت پروژه‌های مصوب، بازدیدهای میدانی به‌صورت اتفاقی حسب مورد توسط دبیرخانه انجام خواهد شد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha