• چهارشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98022513563
  • منبع : بانک مرکزی

اجرای رمز دوم یک‌بار مصرف به تعویق افتاد

اجرای رمز دوم یک‌بار مصرف به تعویق افتاد

اجرای طرح رمز دوم یک‌بار مصرف که قرار بود از ابتدای خردادماه سال جاری اجرایی شود، برای مدتی به تعویق افتاد.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی از سال گذشته با ابلاغ بخشنامه‌ای به بانک‌ها خبر از اجرای طرح رمز دوم یک‌بار مصرف از خرداد ماه سال جاری داد و بانک‌ها را ملزم کرد تا زیرساخت‌های لازم برای اجرای کامل این طرح و ابطال رمزهای دوم ایستا را فراهم کنند.

اما پیگیری‌های خبرنگار ایسنا حاکی از آن است که اجرای این طرح برای مدتی به تعویق افتاده و ممکن است روش آن نیز تغییر کند. بر اساس آنچه بانک مرکزی در نظر داشت، قرار بود رمزهای دوم یک‌بار مصرف از طریق اپلیکیشن‌های بانکی در اختیار مردم قرار گیرد اما با توجه به مشکلاتی که برای اپلیکیشن‌های گوشی‌های اپل در ایران اتفاق افتاد، ممکن است مشکلاتی در زمینه اجرای این طرح به وجود آید.

به این ترتیب نظام بانکی کشور بر آن شده تا روش جایگزینی را به جای اپلیکیشن‌های بانکی بیابد که به نظر می‌رسد در دسترس‌ترین گزینه در حال حاضر استفاده از پیامک است.
این در حالی است که حدود ۷۰ درصد از مشتریان نظام بانکی شماره تلفن همراه خود را به صورت درست در اطلاعات هویتی خود در بانک‌ها ثبت نکرده‌اند، بنابراین به نظر می‌رسد تأخیر به وجود آمده در اجرای این طرح برای ساماندهی شماره‌های تلفن همراه مشتریان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۰۴:۱۱

با سلام ! اصل این طرح برای امنیت بالا تر هموطنان عزیز خیلی خوبه ولی اجباری کردن اون فکر نمیکنم ایده ی خوبی باشه؛ اینکه اجازه بدن هر کسی یا از ایستا استفاده کنه یا از پویا ( یک بار مصرف ) فکر خیلی بهتری هست. البته خیلی از هموطنان هم خارج از کشور هستند و دسترسی به پیامک رو ندارن و فقط میتونن از طریق اپلیکیشن این مهم رو انجام بدن . خدا کنه اولاً اجبار رو از اصل طرح بردارن ثانیا از طریق اپلیکیشن و پیامک کنن نه فقط پیامک . ممنون وقت گذاشتید خوندید. یاعلی

avatar

درسته که برای افزایش امنیت بانکی، رمز ساز و اپلکیشن بسیار خوبه ولی آیا همه صاحبان حساب اعم از روستاییان، افراد سالخورده، افراد ناتوان در تهیه تلفن هوشمند و بسیاری دیگر می توانند به حساب خود دسترسی داشته باشند. گویا دوستان عزیزی که قصد عملیاتی کردن این سیاست را دنبال می کنند، به همه جوانب امر توجه نکرده اند و تا حالا هم که گویا به فکر افتاده اند، کلی بودجه صرف آن شده است. کاش قبل از اینکه هر اقدامی در هر عرصه ای می خواهد که انجام شود، قبل از آن کارشناسی شود.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۸ ۰۰:۲۱

با سلام و خسته نباشید من با اجباری شدن این طرح مخالفم ، چون همه افراد مخصوصا افراد مسن ممکن هست گوشی هوشمند نداشته باشند که بخواهند از اپلیکیشن استفاده کنند یا اینکه حتی بعضی مواقع اشکال در دسترسی به اینترنت و خیلی از مشکلات ممکن هست باعث بشه همه افراد نتونند از این قابلیت استفاده کنند

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۸ ۱۰:۵۸

سلام اگر نظر مردم را که اصلی ترین اشخاص در تامین سرمایه و امنیت کشور و سیستم بانکی هستند جویا هستید طرح رمز گوشی کاملاً غیر استاندارد و غیر امنیتی است چون امکان نفوذ کاربران متخلف به اسرار کارت بانکی تنها از طریق گوشی امکانپذیر است و برای اکثر مردم تهیه گوشی هوشمند ممکن نیست.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۹ ۰۸:۲۹

این کار و استفاده از رمز یکبار مصرف، در واقع امنیت را کاهش میدهد. سارق فقط کافیست گوشی موبایل شما را سرقت کند دیگر تمامی حسابهای شما در معرض تهدید جدی قرار میگیرد!

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۹ ۱۱:۵۷

چرابه فکرهمه ملت نیستین که شایدیک عده توی این اقتصاد وانفساقادربه خریدگوشی های گران قیمت نیستن شمارو به خدا ول کنیداین طرحهای پرخرج هزینه آورو مابه خرج روزمره مان موندیم چه رسدبه خریدگوشی جدیدوالله نداریم باالله نداریم

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۹ ۲۲:۵۹

دولت ... به جای اینکار پرهزینه و غیر کارشناسی بهتره سواد استفاده از کارت بانکی رو بالا ببرن. نه اینکه بخاطر بیسوادی عده ای و کلاهبرداری عده ای دیگه که تعدادشون صدهزار مورد هم نمیشه، این همه ادمو به دردسر بندازن.