به گزارش ایسنا، محمدرضا باهنر در نشست خبری با اهالی رسانه در پاسخ به پرسشی درباره ارزیابیاش از عملکرد اصلاح طلبان در مجلس، اظهار کرد: برخی دوست دارند که بگویند مجلس دهم ضعیف بود که من این تحلیل را قبول ندارم. این مجلس چندان تفاوتی با مجلس های گذشته نداشت. این مجلس یک ویژگی دارد که در مجالس گذشته نداشت و آن نبود یک فراکسیون اکثریت در آن است. هر سه فراکسیون آن در اقلیت هستند و در چنین مجالسی معمولا عملکرد ضعیف است، هر چند که تاکید میکنم این موضوع به عملکرد نمایندگان بازنمی گردد؛ البته در نهایت عملکرد نمایندگان در انتخابات آینده و انتخاب مردم تاثیر میگذارد.
باهنر افزود: جلسات گفتوگوی ملی یک جلسات سازمانمند نیست، بلکه یک ایده است که در حال شکل گیری است. قبلا هم کسانی می گفتند که آشتی ملی انجام شود که ما به این معتقد نیستیم؛ چرا که مردم با یکدیگر قهر نیستند اگر مشکلی هست بین جریانهای سیاسی است.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه جلسات گفتوگوی ملی با حضور افرادی همچون ضرغامی و عارف در حال برگزاری است، تاکید کرد: من از گذشته معتقد بودم که جریانهای سیاسی در عین اینکه با هم رقابت میکنند قائل به گفتوگو با یکدیگر باشند و این موضوعی است که ما در زمان شکل گیری خانه احزاب در دوران اصلاحات هم آن را مطرح کردیم. چرا که معتقدم در این جلسات خیر و برکت هست و علاقه مندیم که این جلسات توسعه پیدا کند و بتواند سازمان مند شود و اساسنامهای هم داشته باشد.
وی افزود: ما تا به حال بیشتر نحوه گفتوگو را در این جلسات مورد بحث قرار دادیم نه اینکه به خود گفتوگو مشغول شده باشیم و تلاش بر این است که از جایی شروع کنیم که کمترین اختلاف نظر میان جریان ها وجود داشته باشد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه اگر در تاریخ آمریکا دقت کنیم هر چند سال یک بار رئیس جمهوری را علم می کند و می گوید او دیوانه است، اظهار کرد: لفظ دیوانه را من به کار می برم، اما آمریکایی ها می گویند این رئیس جمهور کسی است که نمی شود پیشبینی اش کرد یا روی حرفش حساب کرد. نگاه کنید که چقدر کارهایی که ترامپ انجام داده، متفاوت با سایرین بوده است.
وی افزود: البته معتقدم که کار از دست هیئت حاکمه آمریکا هم خارج نشده است و تمام این اعمال ترامپ بخشی از استراتژی آمریکایی هاست.
باهنر با بیان اینکه آدم جایی گفتوگو می کند که یک ترمینولوژی درست وجود داشته باشد، تاکید کرد: شرط نخست در انجام گفتوگو با آمریکا این است که آنان به گفتگوهای قبلی و تعهدات خود بازگردند.
بر اساس این گزارش، باهنر با تاکید بر اینکه ما همیشه در آستانه انتخابات هفتاد تا هشتاد درصد انرژی مان صرف وحدت در جریان خودمان میشود، گفت: این وضعیتی است که در درون جریان اصلاحات هم وجود دارد. جمنایی ها هم در جریان انتخابات بعدی خواهند بود اما فقط آنها محور وحدت اصولگرایان نخواهند بود بلکه مثلا مجموعهای مثل شورای راهبردی وحدت اصولگرایان شکل گرفته که آقای حدادعادل ریاست آن را بر عهده دارد و در پی وحدت صددرصدی در آن هستیم و از جریان آقای قالیباف و جبهه ایستادگی هم در آن حضور دارند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای حضور علی لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان صحبتی با او شده است، گفت: ما نظرمان این است که حتما آقای لاریجانی هم جذب شود اما در دوره قبل هم اینطور نبود که همه نزدیکان آقای لاریجانی به لیست امید رفته باشند این اتفاق در تهران رخ داد و بعد از اینکه انتخابات برگزار شد نیز آنها در مجلس به سمت دیگری رفتند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به تند شدن فضای تحریک آمیز آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه علیه ایران، اظهار کرد: هیجاناتی را در داخل به وجود آورده و رسانه باید به وظایف خود در کنترل افکار عمومی عمل کنند. جنگ اقتصادی علیه ایران جنگی جدی و تمام عیار است اما جنگ روانی زودتر آغاز شده تا دشمن در جنگ اقتصادی زودتر به اهداف خود برسد اما با بصیرت مردم این اهداف محقق نخواهد شد.
باهنر با اشاره به حضور احمدی نژاد در ضیافت افطاری ماه رمضان جامعه اسلامی مهندسین، گفت: بنده مسئولیت ریاست جبهه پیروان خط امام و رهبری را بر عهده دارم که در آن بیش از ۱۵ حزب عضویت دارند و در ضیافت ماه مبارک رمضان اعضای این احزاب را دعوت می کنیم. دعوت خاصی از آقای احمدی نژاد نشده بود و ایشان نیز در قالب همان دعوت عام در مراسم ما حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات