• یکشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98022211333
  • خبرنگار : 71582

پیشنهاد ادغام حوزه جوانان در وزارتخانه‌ای دیگر!

پیشنهاد ادغام حوزه جوانان در وزارتخانه‌ای دیگر!

مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ضمن اشاره به مخالفت برخی از نمایندگان مجلس برای احیای سازمان ملی جوانان، بر ضرورت احیای این سازمان برای بازگشت جوانان به جایگاه اصلی‌شان تاکید کرد.

امید محدث در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هفته گذشته در دو کمیسیون فرعی و اصلی مجلس، موضوع احیای سازمان ملی جوانان مطرح شد، افزود: نمایندگان کمیسیون فرهنگی، به عنوان کمیسیون فرعی به طرح انتزاع معاونت جوانان از وزارت ورزش رأی مثبت ندادند.

وی با اشاره به دلایل مخالفت این نمایندگان به طرح مذکور که از سوی دولت به مجلس ارائه شده است، اظهار کرد: دلایل مطرح شده از سوی این نمایندگان به تحمیل بار مالی به دولت و خلاف قانون اساسی و برنامه ششم توسعه بودن طرح مذکور اشاره دارد. نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس هم با وجود آنکه دو هفته پیش به احیای سازمان ملی جوانان رأی مثبت داده بودند، برخی از نمایندگان این کمیسیون هفته اخیر پیشنهاد دیگری را مبنی بر اینکه این سازمان باید ذیل وزارت خانه دیگری احیا شود، مطرح کردند. یکی از پیشنهادات آنها احیای این سازمان ذیل وزارت کشور بود. درنهایت نیز تصمیم گیری درباره این موضوع به هفته‌های آتی موکول شد.

مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه این طرح طی هفته جاری نیز در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بررسی می‌شود، تصریح کرد: امیدواریم طرح مذکور در این کمیسیون رأی مثبت بیاورد. استدلال سازمان اداری استخدامی ریاست جمهوری این است که چون ساختارها و منابع انسانی حوزه جوانان ذیل وزارت ورزش و جوانان وجود دارد، نیازی به ایجاد ساختارهای جدید نیست و بار مالی دیگری به دولت تحمیل نمی‌شود.

محدث در ادامه به برخی دیگر از دلایل مخالفت نمایندگان مجلس با این طرح اشاره کرد و ضمن پاسخگویی به این موضوعات، توضیح داد: از آنجایی که این طرح بار دیگر از سوی دولت مطرح شده، همین موضوع نشان می‌دهد که دولت بار مالی آن را پذیرفته است. استدلال سازمان اداری استخدامی هم این است که چون این طرح همان لایحه انتزاع پیشین است، دولت موافق آن است. وزارت ورزش و جوانان و سازمان اداری استخدامی هم به نمایندگی از دولت مدافع آن هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات مطرح شده این است که دولت باید کوچک شده و نباید ساختار اضافه‌ای بر دولت اضافه شود، گفت: در قانون بحث کوچک کردن دولت، منوط به چابک سازی بوده است. چابک سازی لزوماً به معنای حذف ساختارها نیست، بلکه گاهی برای چابک‌تر و کارآمدتر شدن، باید ساختاری اضافه شود. نباید فراموش کرد که فلسفه کوچک کردن دولت، افزایش بهره وری آن بوده است. ما نیز معتقدیم که احیای سازمان ملی جوانان، به چابک سازی دولت کمک می‌کند این درحالیست که با فعالیت حوزه جوانان ذیل وزارت ورزش، بهره‌وری و چابک سازی اتفاق نمی‌افتد.

مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه موضوع دیگر مطرح شده از سوی نمایندگان، بحث نظارت بر این سازمان است، اظهار کرد: نمایندگان معتقدند اگر سازمان ملی جوانان ذیل ریاست جمهوری برود، نظارت مجلس بر فعالیت آن کاهش می‌یابد و آنها نمی‌توانند بر فعالیت آن نظارت کنند.

محدث ادامه داد: پیشنهاد ما این است که بحث نظارتی نمایندگان مجلس از طریق ستادهای ملی و عضویت نمایندگان مجلس در این ستادها انجام شود تا آنها از این طریق در جریان امور قرار بگیرند، نظراتشان را اعمال و منعکس کرده و بحث نظارتی را از این مکانیسم دنبال کنند؛ البته نباید فراموش کرد همین الان هم که مجلس بر عملکرد وزارت ورزش و جوانان نظارت دارد و از ابزار نظارتی و پرسش از وزیر بهره مند است، اکثر پرسش‌های مطرح شده از وزیر مربوط به حوزه ورزش است.

وی در پایان تاکید کرد: به همین دلیل می‌توان گفت اگر بنا است تا سازمان ملی جوانان احیا شود و جوانان را به جایگاه اصلی‌شان برگردانیم، این جایگاه چیزی نیست جز جایگاه فراساختاری که بتواند بر عملکرد تمام دستگاه‌ها در حوزه جوانان اعمال نظارت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha