• دوشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۸:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98021608734
  • خبرنگار : 71518

تساوی بدون گل پرسپولیس و پاختاکور در نیمه نخست

تساوی بدون گل پرسپولیس و پاختاکور در نیمه نخست

نیمه نخست دیدار پرسپولیس ایران و پاختاکور ازبکستان با تساوی بدون گل به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، در ادامه هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا، از گروه D پرسپولیس ایران از ساعت ۱۷:۳۰ در تاشکند میهمان پاختاکور ازبکستان بود که نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در نیمه نخست این دیدار، پاختاکور با برنامه کار را آغاز کرد و با طراحی حملاتی دروازه بیرانوند را با خطر روبه‌رو کرد. فشار تیم ازبکستانی به حدی بود که تا دقیقه ۲۵ قرمزپوشان ایران فرصت گلی را به دست نیاوردند.

در یکی از فرصت‌هایی که نصیب پاختاکور شد، ماشاریپوف در دقیقه ۱۳ روی یک ضربه ایستگاهی توپ را روی دروازه ارسال کرد و اما توپ او با برخورد به تیرک عمودی دروازه، به اوت رفت. در ادامه روی یک ضد حمله پرسپولیسی‌ها سعی داشتند به دروازه حریف نزدیک شوند اما شوت سیامک نعمتی در دقیقه ۱۷ با اختلاف زیاد به اوت رفت.

پس از گذشت دقایقی باز هم تیم ازبکستانی صاحب فرصت گلزنی شد. این بار ارسال توپ به درون محوطه جریمه پرسپولیس و شوت سیدیکوف در دقیقه ۲۰ با واکنش بیرانوند همراه بود و راهی به دروازه پیدا نکرد.

پس از موقعیت‌هایی که در اواسط نیمه نخست ایجاد شد، با وجود اینکه پاختاکور سعی داشت پرسپولیس را تحت فشار قرار دهد، اما عملکرد خوب مدافعان قرمزپوش اجازه نداد آنها فرصت چندانی برای گلزنی ایجاد کنند.

در اواخر نیمه نخست شاگردان برانکو توسط سیامک نعمتی صاحب یک فرصت خوب شوت زنی شدند اما شوت این بازیکن در دقیقه ۴۱ به اوت رفت.

پرسپولیسی‌ها در دقیقه ۴۲ صاحب ضربه ایستگاهی شدند و با ارسال سروش رفیعی فرصت بسیار خوبی برای علیپور ایجاد شد شوت او را دروازه‌بان پاختاکور به کرنر فرستاد تا نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان برسد.

برای پرسپولیس در این دیدار علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی (کاپیتان)، محسن ربیع‌خواه، مهدی شیری، محمد نادری، کمال کامیابی‌نیا، احمد نورالله‌ی، سروش رفیعی، امید عالیشاه، سیامک نعمتی و علی علیپور به میدان رفت.

پاختاکور نیز با ترکیب سنجر کواتوف، فرخ سیفیف، شرزود اعظمف، ایگور کریمتس، سردار صبریخاچیف، علیجونوف، سیدیکوف (۲۵ سینداروف)، خامروبکوف، جلال‌الدین ماشاریپوف، مرات بیکمائف و دراگان چرا بازی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha