به گزارش ایسنا، توافقنامه "اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۲۳ استان کشور" امروز (شنبه ۱۴ اردیبهشت) در راستای اشتغال شش هزار زن سرپرست خانوار بین وزیر کار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و رئیس جهاد دانشگاهی در پژوهشکده فرهنگ و هنر و معماری مبادله شد.
آئین مبادله موافقتنامه همکاری بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی، با حضور دکتر معصومه ابتکار، محمد شریعتمداری و دکتر حمیدرضا طیبی برگزار شد.
براساس این تفاهمنامه با اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۲۳ استان کشور برای شش هزار زن سرپرست خانوار شغل ایجاد میشود.
در این مراسم دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی از آمادگی این نهاد برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سراسر کشور خبر داد و با اشاره به اینکه امروز مجموعه فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال موجب شده مورد اعتماد وزارت کار قرار گیرند، گفت: طرح اشتغال نوین خانگی در ۹ استان به خوبی اجرا شد و خوشحالیم که مورد اعتماد معاون رئیس جمهور برای کار در حوزه زنان سرپرست خانوار نیز قرار گرفتهایم.
حرکت به سمت و سوی جدید در اشتغال با تکیه بر توانمندی داخلی
محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تکیه بر توانمندیهای داخلی و حرکت به سمت و سوهای جدید در اشتغال از جمله اشتغال خانگی را از اقداماتی دانست که باید در شرایط کنونی انجام شود.
شریعتمداری با بیان اینکه سهم ایجاد اشتغال روستایی در سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است و قریب به ۱۰ برابر شده است، افزود: این حرکت رو به جلو است و به طور جدی آن را ادامه میدهیم.
وزیر کار ابراز امیدواری کرد تا بتوان این طرح را که پیش از این آزمایشی در ۹ استان انجام شده در ۲۳ استان نیز اجرا کرد.
حمایتهای مالی نیز از طرحهای اشتغال زنان سرپرست خانوار انجام شود
دکتر معصومه ابتکار نیز در این مراسم با اشاره به رویکرد این طرح که فقط اعطای تسهیلات نیست، گفت: امیدوارم با هماهنگی بنگاههای اقتصادی حمایتهای مالی نیز از طرحهای اشتغال زنان سرپرست خانوار انجام شود.
ابتکار با تأکید بر اینکه به مسئله زنان سرپرست خانوار نه به منزله آسیب بلکه به عنوان یک فرصت از جهت توانمندی زنان و توجه به ظرفیتهای بانوان نگاه میشود، گفت: درست است که در این طرح رویکرد فقط اعطای تسهیلات نیست اما امیدوارم با هماهنگی بنگاههای اقتصادی حمایتهای مالی نیز از طرحهای اشتغال زنان سرپرست خانوار انجام شود.
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به توانمندیهای بانوان کشور در حوزه اقتصاد اشاره و اظهار کرد: ۷۵ درصد صنایع دستی ایران، ۴۰ درصد فراوردههای کشاورزی و ۸۰ درصد فرش ایران را زنان تولید میکنند.
طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه سهم زنان در اقتصاد باید به رسمیت شناخته شود، گفت: در شرایط جنگ و تحریم اقتصادی و روانی آمریکا باید با همافزایی و همکاری نهادهای مختلف، نظام بانکی، بخش خصوصی و … به اشتغال پایدار زنان کمک کنیم.
انتهای پیام
نظرات