• یکشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98020804029
  • خبرنگار : 71605

وزیر علوم با اشاره به اصلاحیه آیین‌نامه انضباطی دانشجویان:

نگرانی برای ورود به حریم شخصی افراد وجود ندارد/مراقبتهای لازم در اصلاحات آیین‌نامه صورت می‌گیرد

نگرانی برای ورود به حریم شخصی افراد وجود ندارد/مراقبتهای لازم در اصلاحات آیین‌نامه صورت می‌گیرد

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که اصلاحات آئین‌نامه انضباطی دانشجویان جزئی و در حد دو تا سه کلمه است، خاطر نشان کرد: نگرانی در مورد ورود به حریم شخصی افراد در فضای مجازی وجود ندارد و بررسی‌ها تنها مربوط به تخلفات در دوران دانشجوبودن فرد و در حوزه دانشجویی از جمله هک کردن بعضی سایت‌ها و دسترسی به مستندات و مدارک دیگران است.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در حاشیه همایش بین المللی آینده جهان اسلامی در افق ۱۴۱۴ شمسی و در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اصلاحات آئین نامه انضباطی دانشجویان که اظهار نطرهای زیادی پیرامون آن صورت گرفته، تاکید کرد: اصلاحات این آئین نامه هنوز تصویب نشده، بلکه پیشنهاد اصلاحیه آئین نامه قبلیذ و افزودن عبارتی تحت عنوان بررسی تخلفات حرفه‌ای مطرح بود.

وی با بیان اینکه عبارت "تخلفات حرفه‌ای" در آئین نامه قبلی مشمول تخلفات در برخی رشته‌ها از جمله پزشکی، دامپزشکی و غیره بود اظهار کرد: در قالب اصلاحیه حدود دو تا سه کلمه به این بخش اضافه شد و آن اینکه با توجه به رایج شدن استفاده از کامپیوتر و فعالیت‌های حوزه کامپیوتری و اینترنتی، تخلفاتی همچون هک کردن بعضی سایت‌ها یا دسترسی به مستندات و مدارک دیگران نیز مورد توجه قرار گرفته و تحت عنوان "تخلفات رایانه‌ای" به آئین نامه قبلی اضافه شود.

وزیر علوم، با تاکید بر آنکه بحثی تحت عنوان اینکه کسی تخلفی در فضای مجازی بکند مطرح نیست، افزود: قطعاً دلیلی برای نگرانی در مورد رفتن به فضای شخصی افراد وجود ندارد چرا که با توجه به حقوق شهروندی که در کشورها وجود دارد چنین مسئله‌ای تحت عنوان مراقبت از حوزه خصوصی افراد دیده شده و آئین نامه فوق در نظر ندارد به چنین بخش‌هایی ورود پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه این اصلاحات در تخلفاتی که در حین دانشجو بودن فرد و در حوزه دانشجویی اتفاق می‌افتد متمرکز شده است، گفت: متأسفانه بعضی سایت‌ها و گروه‌ها از این موضوع سوء استفاده کردند و راجع به آئین نامه‌ای که هنوز تصویب نشده بحث کرده و توجهات را به مواردی که در این آئین نامه دیده نشده هدایت کردند.

غلامی خاطر نشان کرد: قطعاً در جلسه‌ای که همین اصلاحات جزئی (حدود دو تا سه کلمه‌ای) بخواهد در آئین نامه قبلی درج شود، مراقبتهای لازم صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه اصلاحیه مورد نظر به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال نشده است گفت: هر زمان که آئین نامه به شورای عالی ارسال شده و تصویب شود، همان زمان نیز ابلاغ خواهد شد.

وی تصریح کرد: متأسفانه مصاحبه بی موقع همکاران ما این شبهه را به وجود آورده بود که این آئین نامه تصویب شده و همچنین راجع به آن صحبتهای غیرمرتبطی صورت گرفت.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به یکی از خبرنگاران به جایگاه دانش در جامعه اسلامی پرداخت و اظهار کرد: دانشگاه بستر تحولات مبتنی بر دانش و فناوری و حضور افراد متخصص و تحصیل کرده که در کشورهای اسلامی و چه سایر کشورها می‌تواند در خدمت توسعه و فراهم کردن رفاه و آسایش مردم قرار گیرد.

غلامی در پایان با اشاره به اینکه در فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین در بیانیه گام دوم انقلاب نیز تاکید بر استفاده از جوانان تحصیل کرده وجود دارد، گفت: در این فرمایشات هم آمده که تحقق گام دوم انقلاب در سایه دانش و فناوری خواهد بود و آینده متعلق به جوانان است. وظیفه ما نیز کمک به این جوانان است تا با انتقال آنچه در اختیار داریم به آنها موجبات اقتدار علمی در آینده را فراهم آوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۴

مساله اینه که در تعریف حریم خصوصی اختلاف نظر داریم

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۴

در دانشکده مدیریت تهران مرکز چند دانشجو ی خانم در ابتدای تیر 1396 پس از مشاهده نمرات پایین خویش ، کانال تلگرامی با عنوان شاکیان .....تشکیل داده و با تحریک سایر دانشجویان به ایراد افترا و نشراکاذیب علیه استاد مربوطه پرداختند و با تشویق رییس معزول دانشکده مذکور اقدام به جوسازی مجازی علیه استاد مربوطه پرداخته و علیرغم فارغ التحصیلی آن دانشجویان ، مشکلات مذکور همچنان برای استاد مربوطه ادامه دارد ! آیا تشکیل کمیته انظباطی برای دانشجویان مذکور دخالت در حریم خصوصی این متخلفان محسوب میگردد؟

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۰ ۱۰:۱۴

الان چند ساله که دانشجویای دکتری پژوهشگاه دانشهای بنیادی با دزدی پول از بیت المال و بدون قبولی در امتحان جامع میرن اروپا و آمریکا خوش می گذرونن و به ریش من و تو می خندن. از صدر تا ذیل وزارتخونه هم خبر دارن و با اساتید فاسد برخورد نمی کنن. شما که خیلی سرت میشه، راهکارت چیه؟

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۱۷:۵۶

" حقوق شهروندی "؟ دلواپس نیستیم ولی ما هم نگران آینده میهن اسلامی شده ایم. تغییر نگاه و تغییرات اساسی در ساختار نیاز است. با جابجایی دو سه کلمه در این و آن آئین نامه، مشکلات هدر روی و کندی بهره وری از استعدادهای دانشگاهیان حل نمیشود. نبودن صدای مخالف و منتقد نشانه قحط الرجال و درست بودن برنامه ها نیست. همیشه صبر وسکوت هم نشانه رضایت نیست، شاید نشانه نا امیدی از اصلاح پذیری باشد.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۲۰:۳۷

بجای نقشه کشیدن برای پرونده سازی واسه دانشجویا، بفکر اشتغال فارغ التحصیلا باشید، جناب وزیر. این قدرم ادای عمل به فرمایشات رهبری رو در نیارید لطفا". حناتون دیگه رنگی نداره.