• پنجشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98020502523
  • منبع : فضای مجازی

انتقاد شدید «تابناک» از مدیران «شبکه سوم سیما»

انتقاد شدید «تابناک» از مدیران «شبکه سوم سیما»

سایت «تابناک»، نزدیک به محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتقاد از مدیران شبکه سه سیما به خاطر تولید برنامه جنجالی «برنده باش» نوشت: «این از جمله دستاوردهای به کار گماردن مدیران بی‌تجربه‌ای است که شبکه سوم سیما را به این نقطه رسانده‌اند و فریاد مرجعیت شیعه را درآورده‌اند. آیا مدیریت صداوسیما در این زمینه دست به تجدید نظر در مدیریت شبکه می‌زند یا وضع به همین منوال پیش می‌رود؟»

به گزارش ایسنا، تابناک نوشت: «از بیانات صریح رهبر انقلاب درباره بخت‌آزمایی و اشاره مستقیم در این رابطه به صداوسیما انتظار می‌رود این مسابقات اساساً دیگر پخش نشود و این مجموعه رویدادها که بر این مبنا طراحی شده به کل تعطیل شود؛ رویدادهایی که در صدر آنها «برنده باش» است و انتظار می‌رود مسئولین شبکه سوم سیما ضمن عذرخواهی بابت راه‌اندازی این مسابقات قماربازی، جای خود را به اشخاصی که به این بدیهیات مسلط هستند بسپارند اما آیا حتی یک قدم عقب‌تر نیز تحقق می‌یابد و این مسابقات تعطیل می‌شوند؟

رهبر انقلاب صبح چهارشنبه و در جریان دیدار هزاران نفر از کارگران صنایع مختلف، توانایی‌های ملت ایران و جوانان پرتلاش و خوش استعداد میهن را بسیار فراتر از وضع فعلی خواندند و خاطرنشان کردند: «باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج دهیم و روحیه انتظار برای ثروت بادآورده را از بین ببریم و روش‌هایی شبیه بخت‌آزمایی را ترویج نکنیم که دستگاه‌های مختلف از جمله صداوسیما باید متوجه این معنا باشند.»

مقام معظم رهبری پیش از نیز در یازده آذر ۱۳۸۳ تذکر مشابهی به مسئولین داده بودند و تاکید کرده بودند: «یک روز من دیدم در یک برنامه‌ تلویزیونی پنج میلیون تومان به یک نفر جایزه دادند؛ برای این‌ که به چند سؤال جواب داد! این سرگرمیِ خیلی جالبی نیست. پنج میلیون تومان تقریباً حقوق دو سه سال یک کارمند متوسط است.» (سخنان مربوط به سال ۱۳۸۳ است).

تذکر تازه رهبر معظم انقلاب دقیقاً پس از فتوای آیت‌الله‌ العظمی مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعیان مبنی بر قماربازی خواندن مسابقات تلویزیونی با مصداق مشخص «برنده باش» بود؛ فتوایی که تلاش شد با طرح این ادعا که سوال دقیق نبوده، بی‌اعتبار خوانده شود اما مجدداً آیت‌الله العظمی مکارم بر حرمت این مسابقه با جزئیات بیشتر تاکید کرد: «اگر به عناوین مختلف پول را از مردم بگیرند و از آن مبلغ به مردم جایزه بدهند، این قمار است و اشکال دارد؛ طبق اطلاع ما ۹۵ درصد درآمد این موضوع به جیب برگزارکننده می‌رود و تنها ۵ درصد را جایزه می‌دهند و این یک نوع بخت‌آزمایی و قمار است و همه مراجع در این موضوع اشتراک نظر دارند.»

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان این که پول به دست آمده از این طریق حرام است، بیان کرد: «این اتفاق شایسته نیست و نباید در کشور اسلامی این گونه اتفاق‌ها رخ دهد. گفته می‌شود که آن سازمان دچار تنگنای اقتصادی و مالی است و این کارها برای درآمدزایی انجام می‌شود. نباید از راه مال حرام و غیر مشروع دنبال درآمدزایی باشیم.» و اکنون با پیوند خوردن تاکیدات صریح رهبری، حجت بر همگان تمام شد که این مجموعه مسابقات قمار و بخت آزمایی که در تلویزیون رایج شده نه تنها از نظر شرعی حرام است، بلکه با دیدگاه‌های رهبری در تعارض آشکار است.

اکنون دیگر ابهامی نیز وجود ندارد و مشخص است که نظر رهبر انقلاب همان است که در سال ۱۳۸۳ نیز بیان کردند و بنابراین تمامی مسابقات از این جنس که صرفاً محدود به برنده باش نیز نمی‌شود، باید به سرعت از شبکه‌های مختلف برچیده شود. با این اوصاف، قاعدتاً قمارآنلاین و بخت‌آزمایی از تلویزیون برچیده می‌شود، مگر این که برخی نخواهند بشنوند! در واقع با توجه به ابعاد مالی این ماجرا، اصلاً نباید تعجب کرد که برخی با کلاه شرعی و توجیهات و فرار رو به جلو، به نحوی این مسابقات را ادامه دهند و در این آزمون به کلی رد شوند.

البته انتظار این بود که اساساً این بساط قمار و بخت آزمایی راه نیافتد. همان زمان که مسابقه «برنده باش» در مرحله تبلیغ بود و حتی به پخش نیز نرسیده بود، «تابناک» نخستین رسانه‌ای بود که ضمن افشای روند مسابقه، تاکید کرد این قماربازی آنلاین است و نباید این مسابقه آغاز شود اما به هر حال قدرت پول بر همه چیز مستولی یافت و این مسابقه که بریدن گوش عموم مردم و اهدای بخش کوچکی از پول جمع شده به یکی از شرکت‌کنندگان است، روی آنتن رفت و حالا به چنین رسوایی منجر شد. این از جمله دستاوردهای به کار گماردن مدیران بی‌تجربه‌ای است که شبکه سوم سیما را به این نقطه رسانده‌اند و فریاد مرجعیت شیعه را درآورده‌اند. آیا مدیریت صداوسیما در این زمینه دست به تجدیدنظر در مدیریت شبکه می‌زند یا وضع به همین منوال پیش می‌رود؟»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۵ ۱۲:۰۰

ایا کسی بابت اینکه شهر مرند در کدام استان است ویا پایتخت کشور بنگلادش کدام شهر است باید چندین میلیون جایزه ان هم در یک ساعت بگیرد چرا باید کشور این جوری باشد؟/ طرف با دیپلم می اید و مجری تا حد 80 درصد به پاسخ و جواب درست به او کمک می کند 10 میلیون تومان برنده میشه!!!! در حالی که این فرد عرضه سبزی فروشی در جامعه هم هم ندارد و حتی ادعا یش این است که که بیکار است .

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۵ ۱۵:۲۷

در همه جا اگر پول بی قید بیاد دیگه گوش شنوایی برای حرف حق نیست.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۵ ۱۵:۴۸

متاسفم تنهابرنامه ایکه همه رووادار به کتاب خواندن ومعلومات روبالا میبره،پس ورزشکاراهم که جایزه میگیرند پول کلانی حرامه،پس ورزش هم نباشد،چی میشه؟

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۵ ۲۳:۴۹

چرا قبلا چیزی نمی گفتید ای همه چیز دانان؟

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۰

احسنت به نگارنده این متن که حرفهای درستی زده الان بیشتر مردم تو فکر شرکت تو اینگونه مسابقات و بردن مبلغ زیادی پول هستن و کلا به فکر تلاش و کارکردن و ارتقاع کارشون جهت رونق بیشتر و در پی اون درآمد بیشتر نیستن

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۶ ۱۴:۴۸

چه آقای رضایی انتقاد کند و نکند شبکه ۳ و رییس صدا و سیما و پشتیبابان انها از مشرق و معرب و ووو کار خود را می کنند

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۰۷ ۰۸:۱۲

نود را پخش کنید