• یکشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98020100016
  • خبرنگار : 71402

اعتراضات ضد دولتی در صربستان از سر گرفته شد

اعتراضات ضد دولتی در صربستان از سر گرفته شد

یک روز پس از سخنرانی رئیس‌جمهوری پوپولیست صربستان در جمع حامیانش که برای مقابله با چندین ماه اعتراضات خیابانی علیه خودش سازماندهی شده بود، چندین هزار تن از صربستانی‌ها در تجمعی ضد دولتی به خیابان‌های بلگراد آمدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، معترضان سوت‌زنان به سمت جنوب بلگراد حرکت کردند و خواستار دموکراسی بیشتر و آزادی رسانه‌ها در صربستان شدند. چنین اعتراضاتی از دسامبر گذشته هر شنبه برگزار می‌شود.

الکساندر ووجیچ، رئیس‌جمهوری کنونی صربستان که از ناسیونالیست‌های افراطی سابق است و مایل است تا کشورش به اتحادیه اروپا ملحق شود، ادعاهای اپوزیسیون مبنی بر اعمال حاکمیت خودکامه در صربستان را رد می‌کند. جرقه اعتراضات ضد دولتی پس از آن زده شد که مهاجمان ماسک‌پوش در نوامبر گذشته یکی از سیاستمدار اپوزیسیون را هدف ضرب و شتم قرار دادند.  

ده‌ها هزار تن از سراسر صربستان و برخی از کشورهای همسایه برای نمایش قدرت سیاسی‌ روز جمعه برای شرکت در سخنرانی ووجیچ با اتوبوس به بلگراد آورده شدند. او به حامیانش گفت که اختلافات سیاسی باید از طریق صندوق‌های رای حل و فصل شود.

رهبران اپوزیسیون صربستان می‌گونید هرگونه انتخاباتی را بایکوت خواهند کرد، مگر اینکه برای همگان آزاد و منصفانه باشد. آنها شنبه اعلام کردند تیمی از کارشناسان آماده مذاکره با دولت برای اعلام برگزاری یک انتخابات آزاد هستند. برانیسلاو لجیچ، از فعالان این جنبش اپوزیسیون تاکید کرد: ما به اعتراضاتمان ادامه می‌دهیم و این اعتراضات تا زمان پیروزی ادامه خواهند داشت.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha