• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97122613617
  • خبرنگار : 71415

حمله مخالفان دولت صربستان به تلویزیون دولتی این کشور

حمله مخالفان دولت صربستان به تلویزیون دولتی این کشور

مخالفان رئیس جمهور صربستان اقدام به حمله به مقر تلویزیون دولتی این کشور کردند و در حالی که تصاویر مربوط به این مناقشه به صورت زنده پخش میشد، خواهان استفاده از این تلویزیون برای مخاطب قرار دادن مردم این کشور شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، از ماه دسامبر تاکنون مخالفان دولت صربستان اقدام به برپایی تظاهرات هفتگی علیه دولت این کشور کرده تا اعتراضشان را به آنچه که حاکمیت خودکامه آلکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان خواندند، اعلام کنند.

آنها شبکه تلویزیونی دولتی این کشور موسوم به آر.تی.اس را متهم به خوش‌خدمتی به حزب حاکم کرده و خواهان دریافت زمان بیشتر برای استفاده از این شبکه تلویزیونی به منظور طرح دیدگاه‌های مخالفان شدند.

از جمله ده‌ها نفری که به مقر تلویزیون آر.تی.اس حمله کردند چهره‌های اپوزیسیون شامل دراگان جیلاس، شهردار سابق بلگراد و بوسکو اوبرادوویچ رهبر حزب راستگرای "دِوِری" (Dveri) بودند.

نبویسا استفانوویچ، وزیر کشور صربستان در بیانیه‌ای که از شبکه آر.تی.اس پخش شد این اقدام را محکوم کرد.

شبکه تلویزیونی خصوصی N1 صربستان تصاویری از اقدام پلیس صربستان در خارج کردن معترضان از مقر شبکه آر.تی.اس را منتشر کرد.

کمی پیش از رخداد این حمله به این شبکه تلویزیونی دولتی، هزاران معترض مطابق روال هفته‌های قبل که در هر شنبه دست به تظاهرات می‌زدند، تظاهرات صلح آمیزی در مرکز شهر بلگراد برگزار کردند.

اعتراضات مشابهی نیز در چند شهر دیگر صربستان برگزار شد و تظاهرکنندگان، صاحبان قدرت در این کشور را متهم به در انحصار گرفتن رسانه‌ دولتی و سرکوب گروه‌های حقوق مدنی و رسانه‌های دیگر کرده و از مقام‌های شبکه آر.تی.اس خواستند از سمتشان استعفا دهند.

ووچیچ که سابقا ملی‌گرای افراطی بوده و بعداً به حامی اروپا تبدیل شده، ادعاها در خصوص اینکه حاکمیت او استبدادی است را رد کرده و اقدام به برپایی کمپینی موسوم به "آینده صربستان" کرده و در این کمپین به شهرهای سراسر صربستان سفر و اقدام به تبلیغ در خصوص سیاستهایش می‌کند.

سال گذشته میلادی کمیسیون اروپا نگرانی خود در خصوص آزادی رسانه‌ها در صربستان را مطرح کرده و آنچه را که تهدید، ارعاب و خشونت علیه خبرنگاران در این کشور خواند محکوم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha