• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 97122111195
  • منبع : نمایندگی همدان

حواله سایت موزه همدان به سال 98

حواله سایت موزه همدان به سال 98

ایسنا/همدان پیاده‌راه سازی در میدان مرکزی شهر همدان و خیابان‌های منتهی به آن از سال 84 مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را گرفت اما تا سال 96 اجرایی نشد و در حد حرف باقی مانده بود.

به‌ گزارش ایسنا، ‌با آغاز دور پنجم شورای شهر همدان در سال 95 و احداث پیاده‌راه بوعلی این مصوبه رنگ و بوی عملیاتی به خود گرفت؛ به‌طوری که در 20 بهمن سال 95 احداث پیاده‌راه بوعلی به بهره‌برداری رسید.

پس از ساخت پیاده‌راه بوعلی مسئولان شهرداری در مرداد 96 به دنبال ساخت پیاده‌راه اکباتان و میدان امام خمینی(ره) رفته و این پیاده‌راه‌ها با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی کلنگ خورد.

در شهریور 96 عملیات خاکبرداری میدان امام خمینی(ره) همدان آغاز شد و به این ترتیب پیاده‌راه تفریحی توریستی در همدان شکل گرفت و شهرداری و میراث فرهنگی به آرزوی دیرینه خود رسیدند که در آبان همان سال پیمانکاران شهرداری همدان به دنبال اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی شش رینگ تاریخی همدان، به یک تابوت سفالی در وسط میدان امام(ره) این شهر برخورد کردند ‌و براساس توافق بین شهرداری، شورای شهر، استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان، کاوش اضطراری در این محوطه به مدت ۱۰ روز و توسط میراث فرهنگی آغاز شد تا اگر بعد از ۱۰ روز، کاوش‌ها در این منطقه به نتیجه رسید که محوطه را به سایت موزه تبدیل کرده، در غیر این‌صورت تابوت‌ها به موزه منتقل شده و شهرداری پروژه خود را ادامه دهد.

در آذر 96 با کشف آثار تاریخی که قدمت آن به عصر آهن می‌رسید، جمعی از هنرمندان و فعالان مدنی همدانی با ارسال نامه‌ای به استاندار وقت خواستار ایجاد سایت موزه در این محل شدند تا از این محوطه تاریخی حفاظت شود.

پس از کشمش‌های فراوان و بازدید وزیر راه وشهرسازی از این محوطه و قول لفظی این مقام مسئول برای تأمین اعتبار احداث سایت موزه قوت گرفت و از طرفی کامران گردان سخنگوی شورای شهر، 12 آذر 96 در صحن شورای شهر اعلام کرد شورای شهر همدان هزینه ساخت سایت موزه را تقبل خواهد کرد.

28 دی ماه سال گذشته شهردار همدان در شورای سیاست گذاری رویداد گردشگری همدان 2018 از احداث سایت موزه میدان امام خمینی(ره) همدان خبرداد و اعلام کرد: اتمام عملیات احداث این سایت موزه تا پایان سال امکانپذیر است.

فتحیان‌نسب شهردار منطقه یک همدان نیز در مصاحبه‌ای با ایسنا با اشاره به اینکه 3 میلیارد تومان برای اجرای سایت‌موزه درنظرگرفته شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تلاش داریم سایت‌موزه میدان امام کار فاخری باشد نمی‌خواهیم باشتاب انجام شود بنابراین پیش‌بینی می‌شود در بهار 97 به بهره‌برداری برسد.

اینک بهار 98 در راه است و آب از آب تکان نخورده و در کمال تعجب سایت موزه به علت نبود اعتبار در مرکز شهر همدان همچون حفره‌ای باقی مانده است و با وجود صحبت‌های فوق هنوز مدیران شهرداری، راه و شهرسازی و میراث فرهنگی به دنبال اختصاص بودجه برای این پروژه هستند و امید به انجام آن در سال آینده دارند.

سایت موزه میدان امام اعتبار بازآفرینی می‌گیرد

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قرار است اعتبارات بازآفرینی شهری به سایت موزه میدان امام خمینی(ره) داده شود، اظهار کرد: در صورتی‌که مراحل تبادل موافقت‌نامه انجام شود؛ این پروژه سال آینده به پیمانکار تحویل داده می‎‌شود.

حسن ربانی‌ارشد با تأکید براینکه راه و شهرسازی قولی درباره ساخت سایت موزه نداده بود، گفت: ما هیچ وعده‌ای درباره این پروژه نداده بودیم که برخی اعلام می‌کنند محقق نشده است.

وی تصریح کرد: راه و شهرسازی به شهرداری پیشنهاد داد این پروژه را از اعتبارات بازآفرینی شهری پیگیری کند که خوشبختانه با این پیشنهاد موافقت شده است.

ربانی ارشد با بیان اینکه این طرح در ستاد بازآفرینی شهرستانی تصویب شده است، عنوان کرد: در صورت موافقت شرکت بازآفرینی ایران، فرآیند مناقصه این پروژه برگزار خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با تأکید بر اینکه پیش‌بینی می‎شود این پروژه سال آینده شروع شود، خاطرنشان کرد: هنوز مشخص نیست کارفرمای پروژه سایت موزه میدان امام راه وشهرسازی باشد یا شهرداری.

در نظر گرفتن 2 میلیارد اعتبار بازآفرینی برای سایت موزه

شهردار همدان نیز در این‌باره به خبرنگار ایسنا گفت: 2 میلیارد تومان از اعتبارات بازآفرینی برای سایت موزه میدان امام همدان درنظر گرفته شده است.

عباس صوفی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود عملیات احداث سایت موزه از اوایل اردیبهشت 98 آغاز شود، اظهار کرد: در صورتی‌که بودجه مورد نیاز ابلاغ شود کار برگزاری مناقصه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول 2 میلیارد تومان درنظر گرفته شده است، عنوان کرد: اعتبارات بازآفرینی باید در اختیار شهرداری قرار بگیرد و کارفرما نیز شهرداری باشد.

گزارش از: بنت‌الهدا نوری، خبرنگار ایسنا، منطقه همدان


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha