به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بیش از هزار آلمانی از سال ۲۰۱۳ این کشور را ترک کرده و به مناطق جنگی در خاورمیانه رفتهاند.
دولت اکنون در حال بررسی چگونگی مقابله با این افراد است که میخواهند به کشور بازگردند. در حال حاضر نزدیک به یک سوم از این افراد به آلمان آمدهاند و یک سوم دیگر کشته شده و انتظار میرود باقی این افراد در عراق و سوریه باشند. در این میان ممکن است برخی از آنها توسط نیروهای عراقی و یا شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا در سوریه بازداشت شده باشند.
یک روزنامه آلمانی به نقل از منابع دولت آلمان نوشت: شاخصهایی در نظر گرفته شده تا به دولت اجازه داده شود که آلمانیهای عضو داعش که سلاح را بر زمین گذاشته و میخواهند به کشور بازگردند، بتوانند وارد کشور شوند.
منابع دولتی میگویند، هورست زیهوفر، وزیر کشور و عضو حزب دموکرات مسیحی و کاتارینا بارلی، وزیر دادگستری و عضو حزب سوسیال دموکرات توافق کردهاند افراد مسلح عضو داعش تحت سه شرط شهروندی آلمانی و پاسپورتشان لغو شود.
براساس گزارشها، این سه شروط این هستند که افراد مسلح دارای تابعیت دوم و بزرگسال باشند و نیز سلب تابعیت فقط در مورد کسانی اجرا میشود که در آینده در درگیریها شرکت خواهند کرد نه کسانی که به دلیل چنین جرایمی محکوم شده و در زندان هستند.
این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از آلمان، فرانسه و انگلیس خواسته بود که ۸۰۰ نیروی خارجی عضو داعش را پذیرفته و در کشورشان محاکمه کنند.
ماه گذشته میلادی انگلیس شهروندی یک نوجوان که لندن را ترک کرده و در سن ۱۵ سالگی عضو داعش شده بود را لغو کرد.
دولت انگلیس حق شهروندی "شمیمه بیگم"، یکی از سه دختر دبیرستانی که فرار آنها از لندن و پیوستن به داعش در سال ۲۰۱۵ خبرساز شد را لغو کرد. وکیل خانواده بیگم گفته علیه این تصمیم شکایت خواهد کرد. شمیمه که اکنون در یک کمپ ویژه زندانیان داعش در سوریه بوده، به تازگی زایمان کرده است.
انتهای پیام
نظرات