به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پییر فرانچسکو ماجورینو، مقام ارشد سیاستگذاری های مهاجرت در شهر میلان اعلام کرد که تعداد شرکت کنندگان در این تظاهرات که با شعار "اول مردم" برگزار شد، ۲۰۰ هزار تن بوده است.
او در توئیتر در پستی خطاب به ماتئو سالوینی، رهبر حزب لیگ شمالی که به عنوان وزیر کشور جلوی ورود کشتی های نجات دهنده مهاجران در دریا را گرفته نوشت: سالوینی، روی ما حساب کن.
این تظاهرات در شهر میلان، پایتخت مالی ایتالیا، در مقابل کلیسای جامع "دوئومو" پایان یافت و با اجرای موسیقی همراه بود.
مائوریتزیو لاندینی، رئیس کنفدراسیون کارگری CGIL گفت، دولت ایتالیا حامی سیاستهایی غلط بوده و با نابرابری ها مبارزه نمی کند.
در کانون تظاهرات ایتالیا تاکید بر عدالت و رفتار مشابه با همه انسانها به جای امتیازدهی به ایتالیاییها قرار داشت.
شرکتکنندگان در تظاهرات مسیری را طی کردند که از میان خیابانهای مختلف شهر میگذشت و در نهایت در مرکز شهر و اطراف کلیسای جامع آن گرد آمدند.
سازماندهندگان تظاهرات چند سازمان امدادگر و سازمان اجتماعی بودند که مردم را فرا خوانده بودند تا "علیه سیاست رعب و وحشت" اعتراض کنند.
شهردار کلانشهر میلان که در شمال ایتالیا واقع است گفت که این اعتراض "شاهد سیاسی پرقدرتی است دال بر اینکه ایتالیا تنها آن کشوری نیست که در حال حاضر توصیف میکنند"، بلکه میلان پیام میفرستد که "ایتالیایی دیگر" هم وجود دارد.
موریسیو لاندینی، رئیس سندیکای "کنفدراسیون عمومی کار ایتالیا"، از دولت ایتالیا و سیاستگذاریهای آن انتقاد کرد و گفت که این دولت هیچ اقدامی برای رفع بیعدالتی نمیکند.
دولت ایتالیا از ماه ژوئن سال گذشته ائتلافی است از جنبش عوامگرای پنج ستاره که منتقد اروپای متحد است و حزب لیگ شمال که خارجیستیز است.
شعار اصلی تظاهرات عبارت بود از "نخست انسانها" که بازیای کلامی با شعار"نخست ایتالیاییها" است که ماتئو سالوینی، رئیس حزب لیگ شمال، مطرح کرده است.
سالوینی با مهاجران به شدت برخورد میکند و از جمله مانع پهلو گرفتن کشتیهای سازمانهای امداددهنده به آوارگان در بندرهای ایتالیا میشود.
سالوینی با این اقدامش موفقیت زیادی در نظرسنجیها کسب کرده، اما در عین حال موجب ایجاد چنددستگی در میان مردم ایتالیا شده است.
انتهای پیام
نظرات