• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97113015745
  • خبرنگار : 71593

کنگره به واداشتن ترامپ به خروج از جنگ یمن نزدیک‌تر می‌شود

کنگره به واداشتن ترامپ به خروج از جنگ یمن نزدیک‌تر می‌شود

هواداران توقف پشتیبانی آمریکا از عربستان در صحنه جنگ یمن با حمایت سنا از قطعنامه تصویب شده مجلس نمایندگان آمریکا، درحال برنامه‌ریزی برای دستیابی به هدف خود در هفته‌های پیش‌رو هستند.

به گزارش ایسنا، انتظار می‌رود که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا همزمان با افزایش حمایت‌های دوحزبی از این طرح، لابی‌گری خود را علیه قطعنامه جنگ یمن افزایش دهد.

مخالفان این طرح اما ابزارهای اندکی برای توقف این قطعنامه در دست دارند؛ قطعنامه‌ای که تنها به رای اکثریت و تصویب نهایی نیازمند است.

طرفداران این طرح می‌گویند، با اقدامات اشتباه دولت درباره مساله قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی که موجب افزایش خشم علیه عربستان شد، اقدامات خود را در زمینه توقف حمایت دولت ترامپ از عربستان افزایش داده‌اند.

برنی سندرز، سناتور مستقل در این باره گفته: به نظرم پیروز می‌شویم.

او از بیان پیش‌بینی خود درباره تجدیدنظر جمهوری‌خواهانی که در رای‌گیری ماه دسامبر به این طرح رای مثبت دادند، سر باز زد.

به گزارش پایگاه خبری هیل، سندرز اظهار کرد، انتظار می‌رود که اواخر ماه جاری میلادی یا اوایل ماه مارس رای‌گیری‌ای در خصوص این قطعنامه صورت گیرد.

این در حالی است که کریس مورفی، سناتور دموکرات گفته است، پیش‌بینی می‌کند که این رای‌گیری مدت کوتاهی پس از بازگشت قانونگذاران از تعطیلات فدرال به مناسبت سالروز تولد جرج واشنگتن انجام شود.

مورفی تاکید کرد: دلیل خاصی وجود ندارد که برای برگزاری این رای‌گیری صبر کنیم.

مایک لی، سناتور جمهوری‌خواه یوتا هم دیگر حامی بزرگ این طرح است.

این قطعنامه در صورت تصویب، دونالد ترامپ را ملزم می‌کند که نیروهای آمریکایی حاضر در یمن یا آنان که به نوعی در این جنگ فعالیت دارند را ظرف ۳۰ روز از این صحنه خارج کند، مگر آنکه در حال مبارزه با القاعده یا نیروهای وابسته به آن باشند.

این قطعنامه در رای‌گیری سنا در ماه دسامبر با ۵۶ رای مثبت در برابر ۴۱ رای منفی روبه‌رو شد اما جمهوری‌خواهان که در آن زمان کنترل مجلس نمایندگان را در دست داشتند، از مطرح شدن آن در صحن علنی برای رای‌گیری جلوگیری کردند اما حالا دموکرات‌ها با در دست داشتن اکثریت در مجلس نمایندگان، با ۲۴۸ رای مثبت در برابر ۱۷۷ رای منفی به تصویب این قطعنامه رای داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha