• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 97112914978
  • منبع : نمایندگی لرستان

فضای آموزشی مطلوبی در روستاها نداریم

فضای آموزشی مطلوبی در روستاها نداریم

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: فضای آموزشی در روستاها مطلوب نیست و این آزاردهنده است.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرسول عمادی در حاشیه همایش تجلیل از مدارس ممتاز و موفق برنامه تعالی مدیریت مدرسه استان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هنوز در برخی مناطق به دلیل اینکه دانش‌آموز کم است، فضای آموزشی مطلوبی نداریم و این آزاردهنده است.

وی اضافه کرد: در سند تحول بنیادین باید از مدارس کوچک به مدارس بزرگ و متوسط چرخش کنیم.

این مسئول اضافه کرد: در مدارس روستایی منظور از مدارس بزرگ و متوسط، مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی است یعنی با مرکزیت یک روستا دانش‌آموزان روستاهای اطراف در آنجا مستقر و به تحصیل ادامه دهند.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: به صرفه نیست که با وجود دو تا پنج دانش آموز در هر روستایی مدرسه‌ای احداث شود و بهتر است به شبانه‌روزی‌ها منتقل و یا از مدارس روستای مرکزی استفاده کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha