• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 97112814505
  • منبع : صدا و سیما

واکنش قالیباف به بدهی شهرداری در زمان مسئولیتش

واکنش قالیباف به بدهی شهرداری در زمان مسئولیتش

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی شهرداری یک دروغ بزرگ است و من آن را تکذیب می کنم، گفت: متأسفانه وقتی افراد کار نمی‌کنند و می‌خواهند در قدرت بمانند پس باید دروغ بگویند، ذلت بپذیرند و و زد و بند کنند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف که به عنوان میهمان در برنامه بدون توقف حضور داشت، با تکذیب بدهی ۵۴ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران در زمان مسئولیت وی در منصب شهردار تهران و در پاسخ به این سوال که «آیا بی‌توجهی شما به بودجه و توجه به مسائل آرمانی دلیل به وجود آمدن چنین بدهی نجومی شده است» اظهار کرد: کشور نیاز به کار دارد، وقتی افراد نمی‌توانند کار کنند بهانه بی‌خودی می‌گیرند؛ متأسفانه وقتی افراد کار نمی‌کنند و می‌خواهند در قدرت بمانند باید دروغ بگویند، ذلت بپذیرند و و زد و بند کنند.

وی ادامه داد: وقتی شورای شهر چهارم تمام شد گزارش دارایی‌ها و بدهی‌ها را در شورا مصوب کرده که بدهی‌ها چقدر است و دارایی‌ها چقدر و این مصوبات را تحویل شورای پنجم داده و مصوبه علنی شورای شهر است.

وی گفت: جالب است بدانید که بدهی‌های ما حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان بود که ۱۴ هزار میلیارد در دوره آقای نجفی خودشان تأیید کردند که طلب قطعی از دولت است، غیر از آن یک میلیارد دلاری که دولت دهم به ما نداد که مصوبه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که باز هم آن را ندادند که خود آنها گفتند ۲۵ هزار میلیارد تومانش مربوط به اتمام پروژه‌های آینده است، مگر پروژه آینده جز دیون است، دیون به پولی گفته می‌شود که کاری انجام شده و پرداخت نشده است.

قالیباف تصریح کرد: یا حتی می‌گویند اموال شهرداری فروخته شده، در شهرداری تهران لیست اموال وجود دارد زمین‌ها و اموال شهرداری نسبت به مدیریت قبل در صورت جلسات مصوبات شورای شهر و در حساب بررسی سالانه به دو برابر افزایش پیدا کرده، این‌ها واقعاً بحث‌های غیر منطقی است، حالا نگاه کنید از کجا این اشکالات پیدا می‌شود که می‌گوئید رفاه نیست به خاطر اینکه یک تصمیماتی باید گرفته شود به خاطر همین بحث‌ها آن تصمیمات گرفته نمی‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نبود توزیع عادلانه ثروت در کشور گفت: یکی از اشکالات اینجاست که یک عده بسیار برخوردار شدند یک عده هم محروم شدند، ما این را باید حل کنیم و این برمی‌گردد به عملکرد افراد، برنامه‌ها، بودجه و پیگیری افراد.

شهردار سابق تهران در پاسخ به این سوال که «مردم دریافتند که عملکرد شما متفاوت است، این عملکرد ناشی از روحیه نظامی شماست یا اینکه به برخی از ساختارهای حاکمیت متصل هستید و یا الگوی مدیریت خاصی دارید» تصریح کرد: نمی‌دانم منظورتان از اینکه من به ساختارهای حاکمیت متصل هستم چیست، نه، ما به جایی متصل نیستیم و ان شاءالله هم به خدا متصلیم وان شاءالله نیت‌مان این باشد که به مردم خدمت کنیم، من فکر می‌کنم باورها و الگوی مدیریتی من متفاوت باشد.

فرمانده سابق نیروی انتظامی تهران با اشاره به اینکه همین تفاوت‌ها در کار است که اهمیت دارد، یادآور شد: همین مسائل است که می‌گویند این دولت رفت و آن یکی دولت آمد، اما وضع مردم عوض نشده دلیلش این است که هر دولتی که می‌آید دار و دسته خودش را سر کار می‌آورد و می‌خواهد همه را بیرون کرده و از نو همه چیز را بسازد و حل کند، هیچ فرقی هم نمی‌کند چپ و راست هم ندارد، اصولگرا و اصلاح‌طلب هم ندارد، هر جریان سیاسی آمد می‌خواهد جریان سیاسی مخالف را بیرون کند. هیچکدام در راستای تکمیل یکدیگر کار نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: پول داریم ولی دیگر برای این نوع مدیریت چه ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد داشته باشیم چه ۲۰ میلیارد دلار باز هم کم است، البته من معتقدم حتماً ۲۰ میلیارد تومان درآمد بهتر از آن ۱۰۰ میلیارد است، چون تجربه نشان داده وقتی دولت‌ها درآمد کمتری داشته باشند کمتر به کار مردم فضولی می‌کنند چون پول ندارند مردم را رها می‌کنند، اقتصاد درست می‌شود نمونه دارم وقتی درآمد کشور شد ۲۴ میلیارد دلار صنعت کشور برای اولین‌بار رشدش دو رقمی شد؛ چرا چون همه بروکراسی‌ها و موانع از سر راه مردم برداشته شد چرخ صنعت چرخید، صادرات رونق گرفت و وقتی درآمد کشور بالا رفت دوباره بروکراسی‌ها شروع شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که «آیا قبول دارید که در حال حاضر سیستم کشور به سمتی پیش می‌رود که بحث مدیریت اشرافی باب شده و دیگر مدیران دغدغه مشکلات مردم را نداشته و اعتقاد دارند که سفره انقلاب پهن است و مردم سهمی در آن ندارند، همین مساله مردم را نسبت به مسئولان بدبین کرده است» اظهار کرد: من اینکه این اشکالات و موردها در حوزه فساد و آقازاده‌ها است قبول دارم ولی با اینکه بگوییم اکثر مدیران کشور این طور هستند موافق نیستم. اکثر مدیران این طور نیستند، معمولاً برخی رسانه‌ها و افراد به دنبال فضاسازی و جوسازی هستند.

وی با اشاره به انعکاس مراسم عروسی فرزندش در رسانه‌ها گفت: من در مورد خودم می‌توانم بگویم، دختر من ازدواج کرد من آنجایی مراسم گرفتم که همه کارمندهای شهرداری مراسم می‌گیرند تعداد مهمان‌ها هم کمتر از ۴۰۰ نفر بود، دو نوع غذا هم بیشتر ندادیم روز بعد رسانه‌ها گفتند رفتند یک پارک جنگلی را قرق کردند و بعد هم رفتند عروسی یک خانواده دیگر با کلی ماشین مدل بالا و آن چنانی، وقتی رفتم طرقبه پدرم می‌گفت من می‌روم نماز و یا هر جایی مردم می‌گویند ما حاج باقر را می‌شناسیم این حرف‌ها درست است؟ من معتقدم مجموعه نظام آنجایی که تخلف می‌بیند، فساد می‌بیند، در چارچوب قانون نباید کوتاه بیاید خصوصاً آنجا که کسی مسئول و مدیراست باید در اولویت به حساب او رسیدگی شود.

قالیباف در پایان با تاکید بر اهمیت نگرش مدیریتی افراد گفت: متروی تهران در زمانی که ما تحریم نبودیم دولت هم با شهرداری هماهنگ بوده، در طول ۲۵ سال ۷۳ کیلومتر ساخته شده با همان شهرداری و پرسنل در دولت نهم و دهم که با مدیریت شهراری هم مخالف بوده حتی حق قانونی شهر تهران را هم نمی‌دادند و در دولت یازدهم و دوازدهم که باز با شهرداری مخالف بودند در طول ۱۲ سال تحریم داخلی و خارجی، بیش از ۲۰۰ کیلومتر مترو ساخته شده. پس باورها و مدیریت مهم است. منابع انسانی و باورهای یک فرد سرمایه اصلی یک مدیرند این‌ها هستند که پول تولید می‌کند. ما یک جاهایی شعار مرگ بر آمریکا می‌دهیم این لازم است اما کافی نیست، شعار مرگ بر آمریکا در حوزه اقتصاد رفاه و خدمت به مردم است، شما اگر خدمت نکنید هرچه ۱۳ آبان برگزار کنید اثر عکس دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha