• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 97112714015
  • خبرنگار : 71424

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش:

حذف کنکور از ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی، راه حل عبور از کنکور نیست

حذف کنکور از ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی، راه حل عبور از کنکور نیست

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدیم حذف آزمون سراسری برای ورود به ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی شروع خوبی است اما قطعا راه نهایی حذف کنکور نیست گفت: سازمان سنجش به هر دلیلی پذیرفت که سابقه تحصیلی را به رسمیت بشناسد.

مهدی نوید ادهم در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حذف کنکور سراسری برای ورود به ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی که مورد نقد برخی مسئولان و کارشناسان قرار گرفته و آن را حذف ناقص و آسیب‌زای کنکور تلقی می‌کنند اظهار کرد: ما نیز معتقدیم این راهکار، راهکار نهایی حذف کنکور نیست، اما شروع خوبی است.

وی افزود: سازمان سنجش به هر دلیلی پذیرفت که سابقه تحصیلی را به رسمیت بشناسد و برخی پذیرش‌های دانشگاهی که در عمل با احتساب سابقه تحصیلی در سال‌های گذشته انجام می‌داد را علناً و به طور رسمی اعلام کند و سابقه تحصیلی را مبنای پذیرش در ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی قرار دهد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با ابراز خرسندی از باز شدن این مسیر، درباره اشکالات این نوع پذیرش در دانشگاه‌ها گفت: ما امیدواریم با کارشناسی بیشتر و حل آسیب‌ها و مشکلات احتمالی که این طرح خواهد داشت روزبه‌روز سیر تکاملی خویش را طی کرده و به مرحله‌ای برسیم که بتوانیم غول کنکور را حذف کنیم و استرس و اضطرابی که در میان دانش‌آموزان وجود دارد را کاهش داده و به حداقل برسانیم.

نوید ادهم افزود: در این مسیری که باز شده دانش آموزان می‌توانند در یک فرایند عادی و بانشاط درس بخوانند و امتحان بدهند. به این ترتیب آنها که پذیرش شوند وارد دانشگاه شده و هرکس تمایل نداشت وارد بازار کار شده و مسیر خود را طی می‌کند.

وی با بیان اینکه می‌پذیریم که نیاز است در برخی رشته‌های دانشگاهی یک ملاک سنجش داشته باشیم گفت: کنکور به شیوه معمولش می‌تواند برای این درصد اندک اعمال شود؛ اما اینکه همه دانش‌آموزان را به بهانه کنکور در یک آزمون نفس‌گیر دو سه ساعته شرکت دهیم و هزینه‌های سنگینی بر خانواده‌ها تحمیل کنیم مطلوب نیست.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: گزارش‌های بسیاری به دست ما می‌رسد مبنی بر اینکه بسیاری خانواده‌ها از مخارج زندگی روزمره خود می‌زنند و خرج آمادگی فرزندشان برای کنکور می‌کنند. اگر حذف کنکور از ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی باعث کاهش آسیب‌هایی از این دست بشود، می‌توانیم آن را اقدامی قابل دفاع بدانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha