• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97112312015
  • خبرنگار : 71468

واکنش عارف به ژن خوب بودن

واکنش عارف به ژن خوب بودن

رئیس کمیسیون صلح و ورزش گفت: وقتی ژن‌های خوب هستند که می‌توان در عرصه مختلف استفاده کرد چرا به کار نگیریم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا عارف فرزند محمدرضا عارف نماینده مردم تهران در مجلس در حاشیه اولین جلسه کمیسیون صلح و ورزش بیان کرد: امروز به مناسبت چهل سالگی انقلاب اولین جلسه را برگزار خواهیم کرد. یکی از مباحثی که در دنیای امروز مطرح می‌شود این است چطور با زبان بین‌المللی به جهان عاری از خشونت کمک کنیم. ورزش می‌تواند به مردم برای تعامل کمک کند و دولت‌ها در این مسیر فعالیت خواهند کرد. امیدوارم با تشکیل این کمیسیون با زبان ورزش به توسعه فرهنگ صلح کمک کنیم.

او در پاسخ به این پرسش که سر فصل‌های اجرایی شما چیست، تصریح کرد: کمیسیون‌ها بازوهای مشورتی تعریف شده‌اند. Ioc زیر مجموعه‌هایی تعریف کرده که این کمیسیون هم یکی از آنها است. با توجه به منشور المپیک گفت و گوی سازنده را سر لوحه کارمان قراردادیم و از اساتید و چهره‌ای مطرح ورزشی و هنری استفاده می‌کنیم. با وجود محدودیت در عضویت این کمیسیون از صاحب نظران و علاقه مندان دعوت می‌کنیم که نظرات خود را ارائه دهند تا از آنها برای اجرای پروژه استفاده کنیم. ما کم کم از هنرمندان ورزشکاران استفاده خواهیم کرد.

عارف در پاسخ به این پرسش که از وزارت امورخارجه کسی در این جلسه هست، نیز گفت: کسی نیست اما چون این کمیسیون مرتبط با دیپلماسی است از نظر دوستان مدنظر امور خارجه هم استفاده می‌کنیم.

او در مورد اینکه گفته می‌شود ژن خوب در ورزش است، تصریح کرد: این سوال نیاز به توضیح مفصل دارد که نمی‌توان در چند دقیقه پاسخ داد. خیلی به این موضوع پرداخته شد. به جای اصل موضوع با سانسور اتفاقاتی افتاد و وقتی برای توضیح به من ندادند. صدا و سیما اسم من را آورد و مطالب خلاف واقع به من نسبت داد اما فرصت پاسخگویی نداد. وقتی ژن‌های خوب هستند که می‌توان در عرصه مختلف استفاده کرد چرا به کار نگیریم. مثلاً در هنر شجریان را داریم که ژن خوب همایون را دارد. اینکه چطور فردی نا عادلانه موضوع را مطرح می‌کند باید ببینیم اهدافش چیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۱۵:۳۵

ژن خوب آن‌هایی دارند که لقمه حلال خورده‌اند و می‌خورند و سرشان بند تلاش و تولید برای خود، خانواده، کشور و جامعه بشریت است و انگل وار از طریقه ایجاد تنش در جامعه و تحمیق مردم برای بقای خودشان زندگی نمی‌کنند.

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۱۵:۳۶

شجریان یا ناظری یا عقیلی یا کاسب و رفتگر و هر انسان دیگری با زحمت و تلاش و شرافت و صداقت به جایی رسیده اند که برای دیگران فخر فروشی نکنند! چقدر وقاحت که در قرن بیست و یکم خود را اشراف زاده بدانی؟! در چهل سالگی بیرون کردن یک شاه، 40 هزار شاه سر برآورده اند!

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۴ ۱۲:۴۷

Big Like

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۱۵:۵۸

این رانت خواری است نه ژن خوب. این رانت خواری کثیف را تمام کنید. این آدم را اخراج کنید. این فساد است نه ژن خوب.

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۱۶:۵۴

بنده در آزمون استخدامی کشوری قبول شدم ولی به علت نامعلوم یا بهتر بگم ژن خوب نبودن رد شدم...آیا شما در همچین شرایطی بوده اید ؟؟؟

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۴ ۰۲:۳۴

من موندم غلامرضا تختی از کجا ژن خوب داشت؟!!...یحتمل از اون بساط یخ فروشی پدرش که دوران کودکیش رو تو همون حال و هوا سر کرد و بالاخره هم سالی که زمستون نداشت، پدرش ورشکست شد و....تا این که شد جهان پهلوان و اسمش تو قلب تک تک ایرانیا تا ابد موندگار. ببینیم اسم حضرتعالی با اون "ژن" مشعشعتون چقدر دووم میاره...

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۴ ۰۳:۳۸

یک چیز که مطمئناً از این تظاهر مبتدلِ به «ژنِ خوب» مشخص می شود آن است که حتماً باید دارای معانیِ گوناگون باشد، چون فکر می‌کردم که یکی از شاخص‌هایِ بنیادینِ «ژنِ خوب» این است که فرد اجباری، نیازی یا علاقه‌ای به جار زدن آن نداشته باشد. برایِ نمونه، شخصاً مدرکی در مورد ادعایِ فردوسی، حافظ، رازی، خیَام، ابوعلی سینا، کیارستمی، میرزاخانی و و و مبنی بر نظر-زده بودن ندیده‌ام که بگوید: راستی من از «ژنِ خوب» برخوردار هستم پس «خیلی هستم». تأثیرات پُراهمیت آن‌ها برایِ من به‌تنهایی کافی است.