• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 97112311980
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

کلاهبرداری رایانه‌ای از حساب‌های یارانه‌ای

کلاهبرداری رایانه‌ای از حساب‌های یارانه‌ای

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای مرکز خراسان رضوی گفت: طی چند روز گذشته بیش از ١٠مورد حساب یارانه‌ای افراد مورد سوءاستفاده قرار گرفت.

قاضی حقدادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: بیش از ده مورد طی دو روز گذشته با این روش مورد سوءاستفاده قرار گرفتند که خوشبختانه با اقدام فوری در ساعات تعطیل تمامی حساب‌های متهمان مسدود و بیش از ۱۵۰ میلیون تومان توقیف شد.

وی خاطرنشان کرد: با اقدام فوری دادستانی کل کشور به محض ارسال پیامک انبوه سایت مربوطه با فوریت مسدود و حسب شکایات متعدد در دادسرای ویژه فضای مجازی مشهد موضوع در دستور کار مرکز واکنش سریع جرایم رایانه‌ای استان قرار گرفت.

سرپرست دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای مرکز خراسان رضوی ادامه داد: فوراً تمام حساب‌های بانکی متهمان شناسایی شده مسدود و ۱۵۰ میلیون تومان توقیف گردید که این ۱۵۰ میلیون تومان نشانه فراوانی و گستردگی عملیات مجرمانه متهمان دارد و پیش بینی بنده این است که حداقل ۱۵۰ نفر شاکی در شهرهای متفاوت در این خصوص وجود داشته باشد.

وی افزود: روش کار به این نحو بوده که متهمان با ساخت صفحه اینترنتی جعلی بانام www.Yaranehe.com و ارسال پیامک بصورت انبوه حاوی متن ارعابی به همراه آدرس سایت جعلی افراد را به سایت و صفحه جعلی راهنمایی کرده و متأسفانه شهروندان با سهل انگاری زیاد و بنا بر اعتماد نابجا اطلاعات بانکی خود را در صفحه جعلی وارد می‌کردند که پس از این، تمامی اطلاعات بانکی به دست متهمان رسیده و آنها با استفاده از اطلاعات بانکی اقدام به برداشت وجوه از حساب ایشان می‌کردند، این رفتار متهمان تحت عناوین جعل رایانه‌ای و کلاهبرداری رایانه‌ای قرار گرفته که دارای مجازات حبس و جزای نقدی و رد مال می‌باشد.

سرپرست دادسرای ویژه فضای مجازی مرکز استان خراسان رضوی در توصیه به شهروندان گفت: به هیچ وجه به پیامک‌های این چنینی و سایت‌هایی که از آنها اطلاعات بانکی درخواست می‌کنند به راحتی اعتماد نکنند و اصالت و واقعی بودن آنها را از بانک مربوطه یا مرجع ذی‌صلاح سوال کنند.

وی خاطرنشان کرد: در آخر اینکه شهروندان برای خود دو حساب تعریف کنند یکی حسابی که وجوه سپرده و حقوق آنها در آن باشد و آن حساب فاقد رمز دوم و حتی الامکان فاقد کارت عابر بانک باشد و حساب دوم نیز بعنوان حساب مالی روزانه که بایستی در این حساب به میزان نیاز روزمره وجه قرار داده و موجود باشد که در صورت وقوع جرم، میزان ضرر و زیان آنان خیلی ناچیز باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha