• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97112311842
  • خبرنگار : 71523

درخواست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی

مردم کم‌فروشی‌ پمپ‌بنزین‌ها را گزارش دهند

مردم کم‌فروشی‌ پمپ‌بنزین‌ها را گزارش دهند

کم‌فروشی در برخی از جایگاه‌های سوخت موضوعی است که سال‌هاست آفت این حوزه شده و صدای اعتراض بسیاری از مردم را بلند کرده است؛ در این راستا، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از مردم تقاضا کرده که تخلفات جایگاه‌ها را به این شرکت گزارش کنند.

به گزارش ایسنا، هرچند وقت یک بار فیلمی در فضای مجازی منتشر می‌شود که از کم‌فروشی در یکی از جایگاه‌های سوخت حاکی است. جایگاه‌هایی که به گفته سیدمحمدرضا موسوی‌خواه - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران - بعد از بررسی، شناسایی شده و جریمه می‌شوند. اما هم‌چنان این دغدغه بین مردم وجود دارد و به یک تجربه مشترک تبدیل شده است.

در این راستا، موسوی‌خواه از مردم تقاضا کرده است اگر تخلفی از جایگاه‌ها دیدند، به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گزارش کنند و در این باره به ایسنا توضیح داد: اگر مردم در هر جایگاهی، تخلفی دیدند، به شرکت ملی پخش اطلاع دهند و منتظر بمانند. این شرکت تیم نظارتی خود را با تجهیزات کنترل کمی به جایگاه مذکور اعزام می‌کند و چنانچه تخلف جایگاه اثبات شود، به شدیدترین شکل ممکن جریمه خواهد شد.

وی هم‌چنین به این سوال که چه جریمه‌ای در انتظار جایگاه‌های متخلف است، پاسخ داد: مقدار اضافی تلمبه تا زمانی که کنترل، تنظیم و فروخته شد، محاسبه شده و شماره توتالیزه آن نوشته و این شماره تا شماره روز جاری برداشته می‌شود. مثلاً می‌شود ۱۰ هزار لیتر. در این ۱۰ هزار لیتر مشخص می‌شود که در هر ۲۰ لیتر چند سی سی کم‌تر فروخته شده است. این نرخ محاسبه و جایگاه به نرخ فوب خلیج فارس جریمه می‌شود. جایگاه‌داران قشر زحمت‌کش هستند و واقعاً خدمت می‌کنند. ممکن است تخلف هم صورت بگیرد که نمی‌توان کتمان کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه درباره نظارت بر جایگاه‌های سوخت توضیح داد: هر هفته همه جایگاه‌های کشور کنترل کیفی می‌شوند. درواقع فرآورده نزدیک به ۴۰۰۰ جایگاه کنترل کیفی می‌شود و ماهی یک بار، ۵۰ هزار تلمبه هم توسط شرکت ملی پخش کنترل می‌شود.

موسوی‌خواه در پایان تاکید کرد: مردم کم‌فروشی را با شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهند که در حضور خودشان تخلف پیگیری شود. در همه جایگاه‌ها، تابلوهای اضطراری نصب شده است که یک شماره مربوط به همین موضوع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۱۳:۲۳

این از اون حرفهاست! مردم چطور تشخیص بدن مثلا بجای 10 لیتر9.5 لیتر بنزین دریافت کرده اند؟! با چه امکاناتی باید تشخیص بدیم؟ چشمی؟!

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۳ ۲۰:۴۷

حالا توپ در زمین خلق الله است پس خاله ها راحت باشند این شرکت فرصت این کار را ندارد

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۷ ۲۱:۰۳

در شهرستان سراوان سیستان و بلوچستان بنزین توسط جایگاهها با کارت سوخت جایگاه و کارت خودروها داده نمیشود و میگویند باید کدینگ باشد و این در حالی است که اصلا کلینیک نمیکنند واین عملکرد مشخص است خود مسئولین شهرستان در قاچاق سوخت فعالیت دارند وکسی نیست به داد مردم برسد.