• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۷:۱۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97112111079
  • خبرنگار : 71595

پدیده برد ولی به صدر نرسید

پدیده برد ولی به صدر نرسید

تیم فوتبال پدیده مشهد از هفته هفدهم لیگ برتر با یک گل برابر استقلال خوزستان به پیروزی رسید.

به گزارش ایسنا؛ هفته هفدهم لیگ برتر با انجام یک بازی دیگر پیگیری شد. در این بازی تیم فوتبال پدیده مشهد در ورزشگاه امام رضا (ع) از ساعت ۱۵:۱۵ برابر استقلال خوزستان قرار گرفت و در نهایت موفق شد با حساب یک بر صفر از سد حریف خود عبور کند. محمدمهدی مهدی‌خانی در دقیقه ۱۹ با عبور از بین مدافعان حریف، گل پدیده را به ثمر رساند.

نیمه اول مسابقه با حملات پرشمار شاگردان گل‌محمدی دنبال شد. در نیمه دوم از فشار پدیده کمی کاسته شد اما استقلال خوزستان هم نتوانست فشاری به تیم پدیده برای جبران نتیجه وارد کند.

پدیده با این پیروزی ۳۴ امتیازی شد و به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به پرسپولیس در رده دوم قرار گرفت. استقلال خوزستان هم با شش امتیاز در انتهای جدول قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha