• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97112111073
  • خبرنگار : 71438

اخراج گل محمدی از نیمکت پدیده

اخراج گل محمدی از نیمکت پدیده

سرمربی تیم پدیده مشهد از روی نیمکت تیمش اخراج شد.

به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های پدیده شهرخودرو و استقلال خوزستان از ساعت ۱۵:۱۵ در ورزشگاه امام رضا (ه) آغاز شد.

بیش از ۹ هزار هوادار پدیده شهرخودرو در ورزشگاه حضور داشتند.

کادرفنی دو تیم در ابتدای بازی به سمت یکدیگر رفتند و یحیی گل‌محمدی و دستیارانش به بوستانی و نیمکت‌نشینان استقلال خوزستان خوش‌آمد گفتند.

مرتضی منصوری از تیم پدیده شهرخودرو و ایوب کلانتری، فرزین گروسیان، میثم کریمی و وحید حمدی‌نژاد به سمت نیمکت حریف رفتند و به خوش و بش با کادرفنی رقیب پرداختند.

در دقیقه ۷۰ مسابقه، محمد قاسمی‌نژاد از جناح راست وارد محوطه جریمه استقلال خوزستان شد اما داور پس از پاس قاسمی‌نژاد، خطای این بازیکن روی ساسان شیرمردی، مدافع استقلال خوزستان را اعلام کرد.

این تصمیم داور کافی بود تا یحیی گل‌محمدی به شدت به این تصمیم اعتراض کند. اعتراض ادامه‌دار یحیی گل‌محمدی به تصمیم بحث‌برانگیز داور مسابقه سبب شد تا در نهایت، اشکان خورشیدی حکم به اخراج سرمربی پدیده شهرخودرو بدهد.

پدیده شهرخودرو تا پیش از این دیدار با ۳۱ امتیاز در رده سوم و استقلال خوزستان با ۶ امتیاز در رده آخر جدول لیگ قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha