• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97111709761
  • منبع : سازمان آموزش فنی و حرفه ای

همکاری ایران و آلمان در توسعه آموزشهای مهارتی

همکاری ایران و آلمان در توسعه آموزشهای مهارتی

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و وزارت آموزش و تحقیقات آلمان به منظور گسترش همکاری در زمینه آموزشهای مهارتی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایسنا، این تفاهم‌نامه با هدف ارائه خدمات مشورتی در حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای و همچنین کمک به استقرار آموزش نوین در چارچوب برنامه‌های درسی و آموزشی در روز نخست کارگاه مشورتی تخصصی حکمرانی آموزش‌های فنی وحرفه‌ای در ایران به امضا رسید.

کارگاه مذکور با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی، کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی، اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون کشور، نظام‌های حرفه‌ای و صنفی، انجمن‌های علمی، حرفه‌ای و تخصصی، خبرگان و صاحب نظران مرتبط با موضوع قانون «نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی» برگزار می‌شود.

آموزش فنی‌وحرفه‌ای دوگانه در آلمان، تقسیم مسئولیت بین سطح دولت و فدرال، اصول حقوقی، مؤسسه فدرال برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، حاکمیت آموزش فنی وحرفه‌ای در آلمان، چارچوب صلاحیت‌های آلمانی و اروپا و چالش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در آلمان از موضوعات سخنرانی در روز نخست این کارگاه است.

از دیگر محورهای کارگاه ارائه مقدمه‌ای بر مصوبه جدید نظام آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ایران و نقش شورای عالی TVET توسط مسئولان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور است.

سلیمان پاک‌سرشت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این کارگاه با بیان اینکه حکمرانی آموزش‌های فنی وحرفه‌ای موضوعی پیچیده است، گفت: بدون هم افزایی همه دستگاه‌های حاکمیتی، آموزشی و بخش خصوصی این حکمرانی به سرانجام نمی‌رسد و یقین دارم این همکاری که بین دو کشور ایران و آلمان آغاز شده در بلند مدت آثار ارزشمندی به جا می‌گذارد.

وی گفت: کلیدی‌ترین مسئله‌ای که می‌توان اشاره کرد این است که اگر در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی حکمرانی مطلوب فراتر از عملکرد دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، حتی اگر هر یک از دستگاه‌های اجرایی به تنهایی خوب عمل کنند نتایج مورد نظر محقق نمی‌شود.

معاون وزیر کار با اشاره به تصویب قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی‌وحرفه‌ای و مهارتی افزود: تصویب آئین‌نامه اجرایی قانون در جلسات دولت در دست اقدام است.

وی به اهداف تشکیل کارگاه اشاره و خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل کارگاه این است که ذی نفعان و ذی مدخلان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بتوانند الگوهایی را برای همکاری و هماهنگی مناسب بین خود تدارک ببینند.

پاک سرشت ادامه داد: تاکید دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی برای تشکیل این کارگاه دو روزه و همچنین تأکید جدی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر مدیریت خوب این گفتگوها، برای هموار شدن مسیر آینده، نشان دهنده اهمیت موضوع حکمرانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی در کشور است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در عین حال از نگاه مثبت نمایندگان کشور آلمان به همکاری‌های شکل گرفته تشکر کرد و گفت: امیدواریم این همکاری گرم‌تر و روشن‌تر تدوام یابد و شاهد همکاری منظم دو کشور باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: در نتیجه برگزاری این کارگاه‌ها، همکاری خوب بین دستگاهی برای بهبود نتایج حاصل از اجرای نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی را شاهد باشیم.

به گزارش ایسنا، کارگاه مشورتی تخصصی حکمرانی آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای در ایران با همکاری مؤسسه فدرال آموزش‌های فنی و حرفه‌ای آلمان(BIBB) به مدت دو روز، از امروز هفدهم بهمن ماه آغاز شده و تا فردا هجدهم بهمن ماه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha