• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97111609219
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

سلطانی‌فر: از سال ۹۶ روند تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی تسریع شد

سلطانی‌فر: از سال ۹۶ روند تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی تسریع شد

وزیر ورزش و جوانان اعلا کرد تا پایان سال جاری و با افتتاح هشتصد پروژه بار پروژه‌های نیمه تمام سبک می‌شود.

به گزارش ایسنا، مسعود سلطانی‌فر در حاشیه افتتاحیه  استخر شیرجه میرداماد تبریز  گفت: استخر اختصاصی شیرجه در نوع خودش بی نظیر است که تقدیم ورزشکاران و قهرمانان می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افتتاح پروژه های نیمه تمام ورزشی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد : تا سال ۹۵ دویست تا سیصد پروژه ورزشی افتتاح می‌شد که از سال ۹۶ با توجه به ردیف اعتباری جدید در قالب ۲۷ صدم از ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، از سال ۹۶ روند تکمیل پروژه‌ها سرعت گرفت.

سلطانی‌فر در پایان گفت: در سال ۹۷ با توجه به این‌که در آستانه فجر چهلم قرار داشتیم، فکر می‌کردیم ۵۰۰ پروژه ورزشی را به بهره برداری می‌رسانیم اما با عنایت خدا و تلاش همکاران ما، تا پایان سال ۸۰۰ پروژه را تکمیل می‌کنیم و یک مقدار بار پروژه‌ها سبک می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha