به گزارش خبرنگار ایسنا، سیدمحمد موسوینژاد در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان اظهار کرد: متوسط تلفات برق در سطح کشور ۱۱ درصد است که چهار درصد بیش از تلفات برق در استان سمنان است.
وی ادامه داد: استان سمنان به واسطه عملکرد خوب همکاران و تسریع در اصلاح و بهینهسازی شبکهها، مدیریت اتفاقات، اجرای اجرای رزمایشهای خدمت متعالی و… توانسته میزان تلفات برق را تا حد زیادی کاهش داده و از این نظر با بسیاری از کشورهای پیشرفته و توسعهیافته دنیا قابل مقایسه است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان از آماده افتتاح بودن ۶۸ پروژه صنعت توزیع برق در آستانه جشنهای چهل سالگی انقلاب خبر داد و گفت: برای بهرهبرداری از این پروژهها اعتباری افزون بر ۹۳ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ۲۳ پروژه تأمین برق در دهه فجر امسال افتتاح میشود ادامه داد: ۱۷ پروژه احداث تأسیسات و تجهیزات توزیع برق، هفت پروژه توسعه و تبدیل که دربرگیرنده بیش از ۲۰ هزار متر شبکه سیمی فشار ضعیف به کابل خودنگهدار است، ۱۵ پروژه اصلاح و نصب ایستگاههای هوایی، ۶ پروژه بهینهسازی و تأمین روشنایی و…از جمله این پروژههای آماده افتتاح است.
سهم ۶۰ درصدی مناطق روستایی و محروم از پروژههای چهل سالگی انقلاب
رئیس هیئت مدیره توزیع برق استان با اشاره به توجه ویژه به مناطق روستایی و محروم در پروژههای چهل سالگی انقلاب خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ درصد از اعتبارات پروژههای سالروز چهل سالگی انقلاب در صنعت توزیع برق در مناطق روستایی و محروم استان هزینه شده است.
وی ادامه داد: در مجموع ۴۳ پروژه از مجموع ۶۸ پروژه دهه فجر با اعتباری بالغ بر ۵۷ میلیارد ریال در مناطق روستایی و کمتربرخوردار استان عملیاتی و اجرایی شده است.
موسویزاده با اشاره به حجم خدمات صنعت توزیع برق استان طی یک سال گذشته گفت: طی یک سال اخیر بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال در صنعت توزیع برق این استان سرمایهگذاری شده است. ضمن اینکه تنها در دولت تدبیر و امید یکهزار و ۷۶۶ میلیارد ریال در این صنعت در شهرستانهای استان سرمایهگذاری شده است.
وی با اشاره به خدمات چهل ساله توزیع برق در استان سمنان یادآوری کرد: اصولاً مقایسه بین خدمات، عملکرد و دستاوردهای دستگاهها در سالهای پیش و پس از انقلاب مقایسه معالفارغی است چرا که به واسطه گستردگی خدمات و قطور بودن کارنامه انقلاب نمیتوان این دو را با هم مقایسه کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان با بیان اینکه تا پیش از انقلاب تنها ۷۱۱ کیلومتر شبکه توزیع برق در سطح استان وجود داشته گفت: گشتردگی شبکههای توزیع برق استان امروز و بعد ۴۰ سال از انقلاب به ۱۰ هزار و ۷۰۴ کیلومتر رسیده و این تفاوت حدوداً ۱۵ برابری آنهم در شرایطی که جمعیت کمی بیش از دو برابر شده به خودی خود گویای تفاوت خدمات در این بخش است.
خانه ۸۶ درصد روستاییان استان در سالهای بعد از انقلاب روشن شدند
وی با بیان اینکه شبکههای زمینی توزیع برق در استان در سال ۵۷ ۵۲ کیلومتر بوده اضافه کرد: این شبکه امروز به بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر یعنی بیش از ۲۰ برابر آن در سالهای منتهی به انقلاب اسلامی رسیده است.
موسویزاده با بیان اینکه اوایل انقلاب ۳۴۸ ایستگاه توزیع برق در استان سمنان وجود داشته افزود: ایستگاههای توزیع برق استان امروز از مرز ۸۰۰۰ ایستگاه هم گذشته است. ضمن اینکه در آن سالها ۳۹ هزار انشعاب در کل استان وجود داشته که امروز به بیش از ۳۷۰ هزار رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب پوشش برق در سمنان همگانی نبوده گفت: امروز ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی استان از این نعمت برخوردارند.
موسویزاده با بیان اینکه ابتدای انقلاب ۵۹ روستای برقدار در استان داشتیم افزود: این رقم امروز به ۴۷۳ روستا رسیده است. ضمن اینکه ۸۶ درصد روستاهای استان بعد از انقلاب برقدار شدند. ضمن اینکه امروز ۲۱۱۵ انشعاب چاه آب کشاورزی برقدار شده که تنها سه درصد آنها مربوط به سالهای پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی است.
ایرانیها ۴.۵ برابر دنیا برق مصرف میکنند
وی در بخش دیگری و در پاسخ به پرسشی در خصوص مصرف بالای برق در کشور و احتمال تکرار خاموشیهای امسال در تابستان آینده گفت: ما مصرفکنندگان خوبی نیستیم و متأسفانه ما ایرانیها ۴.۵ برابر دنیا برق مصرف میکنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بر ضرورت مدیریت مصرف و به ویژه در دورههای پیک مصرف تاکید کرد و افزود: با هدف کاهش مصرف توزیع برق و وزارت نیرو مشوقهایی ارائه داده که شهروندان و مشترکان خانگی، صنعتی و کشاورزی و تجاری میتوانند از این مشوقها بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد برق تولیدی استان در بخش صنعت مصرف میشود ادامه داد: همچنین در مجموع ۲۰ درصد برق استان در بخش کشاورزی به مصرف میرسد.
این مدیر مسؤول با بیان اینکه وزارت نیرو برای صفر کردن خاموشیها برنامهریزی خوبی کرده اظهار امیدواری کرد: با تلاش وزارتخانه نیرو و همکاری و همراهی مشترکان خاموشیها در سال آتی به کمترین میزان ممکن برسد.
وی ادامه داد: دولت برای کاهش خاموشیها امسال برای تأمین ۵ هزار مگاوات زیرساختهای جدید تولید برق ایجاد کرده است ضمن اینکه با توجه به برآورد افزایش نیاز ۸۰۰۰ مگاواتی به این انرژی مهم برای جبران سه هزار مگاوات دیگر نیز برنامهریزی گستردهای کرده است. ضمن اینکه در زمینه مدیریت مصرف نیز اقدامات جدی در دستور کار قرار داده که امید است به کاهش محسوس خاموشیها در دوره پیک مصرف برسد
انتهای پیام
نظرات