• پنجشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97102010866
  • خبرنگار : 71282

افزایش حق مسکن، پیشنهاد دولت

افزایش حق مسکن، پیشنهاد دولت

نائب رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از برگزاری نشست شورای عالی کار در هفته آینده خبر داد و گفت: در این نشست قطعا به مذاکرات جدی دستمزد کارگران ورود خواهیم کرد.

ابوالفضل فتح‌الهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاخیر برگزاری جلسات شورای عالی کار، گفت: علیرغم وعده‌هایی که برای تشکیل جلسات شورا، بررسی و ترمیم دستمزد کارگران داده شد، به جز یک جلسه، دیگر جلسه‌ای نداشتیم و متاسفانه به درخواست نمایندگان کارگران برای برگزاری یک جلسه منحصر با موضوع و محوریت مزد هم اعتنایی نشد.

وی درباره اظهارات معاون روابط کار که از افزایش حق مسکن کارگران در جلسه آینده شورای عالی کار خبر داده بود، گفت: تصمیم‌گیرنده اصلی درباره افزایش حقوق و مزایای کارگران از جمله بن خواربار و حق مسکن، تنها با شورای عالی کار است و تصمیمات انفرادی در آن جایی ندارد، چراکه هر تصمیمی با اتفاق‌نظر همه شرکای اجتماعی و به شکل سه‌جانبه و گروهی گرفته می‌شود.

نایب رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: هنوز در شورای عالی کار، جلسه‌ای برای بررسی مزد کارگران و تبادل نظر میان شرکای اجتماعی و نمایندگان کارگری و کارفرمایی برگزار نشده که یکطرفه از افزایش حق مسکن سخن بگوییم؛ بنابراین اعتقاد ما این است که موضوع افزایش حق مسکن کارگران صرفا یک پیشنهاد از سوی دولت است که وزارت کار می‌خواهد در جلسه آینده شورای عالی کار مطرح کند.

فتح الهی با بیان این‌که ترمیم مزد کارگران منتفی نشده است، گفت: شرایط زندگی کارگران روز به روز سخت و دشوارتر می‌شود و ما نمی‌توانیم افزایش هزینه‌ها بر زندگی و معیشت خانوارهای کارگری را نادیده بگیریم؛ از این رو در جلسه آینده شورای عالی کار وارد مذاکرات جدی در مورد دستمزد و ترمیم آن خواهیم شد و انتظار داریم شورای عالی کار با درنظر گرفتن واقعیت‌های موجود جامعه و شرایط اقتصادی به این مساله بپردازد.

وی با اشاره به عقب افتادگی مزدی کارگران اظهار کرد: سال گذشته همین موقع هزینه سبد معیشت کارگران را دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان اعلام کردیم، با ورود به سال 1397 و شرایط پیش آمده و نوسانات شدید نرخ ارز، هزینه ماهانه سبد معیشت خانوارهای کارگری از رقم سال گذشته، یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان هم بیش‌تر شده است.

این مقام ارشد کارگری در پایان ابراز امیدواری کرد: با تامین منابع بسته‌های حمایت غذایی، کار توزیع سبد کالای کارگران تامین اجتماعی به ویژه کارگران فصلی و ساختمانی هرچه سریع‌تر آغاز شود.

به گزارش ایسنا، پیش از این وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از توزیع بسته حمایتی به کارگران تامین اجتماعی و بیمه‌گذاران شاغل در بخش‌های غیردولتی که حق بیمه آن‌ها به تامین اجتماعی واریز می‌شود، خبر داد و گفت: پس از پرداخت بسته بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، کارگران ساختمانی و فصلی، کارگران واحدهای صنعتی و قالیبافان نیز مشمول دریافت بسته حمایتی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۰-۲۰ ۱۳:۴۶

ممنون که این قدر به فکر کارگرها هستین لااقل کمی هم استراحت کنید به فکر خودتان هم باشید ممنون که فقط حرف میزنید تا عمل متشکریم از حمایتهای شما درد مارا تازه نکنید ما بسته حمایتی میخواهیم چکار ماهی یک میلیون دویست میگیریم خرج میکنیم شما باید بسته حمایتی را برای حقوقهای بالای سه میلیون اختصاص دهید