• پنجشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 97102010824
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس خبر داد:

افزایش 15 میلیون لیتری تولید بنزین یورو

افزایش 15 میلیون لیتری تولید بنزین یورو

ایسنا/هرمزگان ‌مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس گفت: با بهره‌برداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس تولید بنزین یورو پنج از ۳۰ میلیون لیتر در روز به ۴۵ میلیون لیتر افزایش یافت.

‌به گزارش ایسنا، ‌محمدعلی دادور در مراسم بهره‌برداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که با حضور معاون وزیر نفت در بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: با بهره‌برداری این مرحله تولید بنزین یورو پنج از ۳۰ میلیون لیتر در روز به ۴۵ میلیون لیتر افزایش یافت.

وی افزود: متوسط تولید بنزین در این مرحله روزانه ۱۲ تا ۱۵ میلیون لیتر است که با رعایت استاندارد‌های زیست‌محیطی تولید شده است.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس عنوان کرد: از آغاز به کار مرحله دو تا بهره‌برداری از مرحله سوم این پالایشگاه 6 ماه زمان صرف شده است.

دادور اضافه کرد: برای تکمیل ساخت این مرحله ۶۰ میلیون یورو از اعتبارات صندوق توسعه ملی و فروش محصولات تولیدی پالایشگاه هزینه شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha