• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۷ / ۰۴:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 97101709155
  • خبرنگار : 71480

رهامی:مسئولین و ائمه جمعه به مسائل ریشه‌ای مردم بپردازند

رهامی:مسئولین و ائمه جمعه به مسائل ریشه‌ای مردم بپردازند

یک عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان این‌که «برداشتن نرده‌ها یا جابه‌جایی ائمه جمعه کار اشتباهی نیست، اما این‌ها فقط ظاهر مسائل است»، گفت: مشکل اصلی مردم ما در حال حاضر برداشتن نرده‌کشی‌ها یا جایگزینی امام جمعه خندان به جای گریان یا جوان به جای پیر نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن رهامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که «برداشتن نرده‌های نمازجمعه فی‌نفسه کار خوبی است»، اظهار کرد: در اوایل انقلاب به خاطر شرایط ترور یا جنگ، فاصله‌هایی برای مسائل امنیتی میان مردم و مسئولین ایجاد شد اما در حال حاضر با توجه به ملاحظات امنیتی که انجام می‌شود دیگر نیازی نیست که بین مردم و مسئولین نرده‌کشی شود.

وی ادامه داد: البته همه این نرده‌کشی‌ها برای مسائل امنیتی نیست، بلکه برای ایجاد طبقات خاص یا به وجود آوردن شهروند درجه یک و دو انجام می‌شود؛ بنابراین هر اقدامی که این امتیازات یا طبقه‌بندی‌ها را از بین ببرد خوب است و باید از آن استقبال کرد، اما مشکل اصلی مردم ما در حال حاضر برداشتن این نرده‌کشی‌ها یا جایگزینی امام جمعه خندان به جای گریان یا جوان به جای پیر نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطر نشان کرد: این تغییرات خوب است، اما اینها مشکل اصلی مردم ما نیست. برای جذب مردم به نماز جمعه، ائمه جمعه باید حرف همه مردم را بزنند، نه این‌که فقط یک حرف بزنند. اگر دنبال جذب حداکثری مردم هستیم، باید از علمای فاضل استفاده کرده و ائمه جمعه هم باید حرف‌های مردم را بزنند. مشکل اصلی مردم بیکاری، تورم و مسائل معیشتی است. تعویض امام جمعه پیر با جوان این مشکلات را حل نمی‌کند، چرا وقتی کارگران نسبت به این‌که چند ماه حقوق خود را نگرفته‌اند، اعتراض می‌کنند، متهم می‌شوند که آمریکایی یا اسرائیلی هستند. آیا مسئولان ما متوجه می‌شوند چند ماه حقوق نگرفتن یعنی چه؟ باید صدای اعتراض مردم شنیده شود. من معتقدم برداشتن نرده‌ها یا جابه‌جایی ائمه جمعه کار اشتباهی نیست، اما فقط این ظاهر مسائل است. مسئولین و ائمه جمعه باید به مسائل ریشه‌ای مردم بپردازند تا فاصله میان مردم و مسئولین کم شود.

رهامی تاکید کرد: البته وقتی برخی مسئولان حقوق‌های کلان می‌گیرند و فرزندانشان با ارز ارزان‌قیمت به خارج از کشور می‌روند، میان آن‌ها و مردم که درآمدشان کم است یا حقوق عقب‌مانده دارند، فاصله ایجاد می‌شود. اکنون برخی مسئولین در کجای تهران زندگی می‌کنند؟ برخی در خانه‌های مصادره‌ای می‌نشینند، اما می‌گویند باید مثل مردم فلان کشور  مقاومت کنیم. وقتی برخی مسئولان از رانت برای تحصیل و شغل فرزندان خود استفاده می‌کنند، بین مردم و مسئولین فاصله ایجاد می‌شود.

وی درباره راهکار  کم کردن فاصله مردم و مسئولین اظهار کرد: برای کم شدن فاصله باید نگاه‌های مبتنی بر تبعیض جنسی، قومی و مذهبی کنار گذاشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha