• شنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97101507661
  • خبرنگار : 71402

لایحه تحریم نظام سوریه و تقویت همکاری با رژیم صهیونیستی روی میز سنای آمریکا

لایحه تحریم نظام سوریه و تقویت همکاری با رژیم صهیونیستی روی میز سنای آمریکا

پس از تصمیم رئیس‌جمهوری آمریکا برای خارج کردن نیروهای کشورش از سوریه که قانونگذاران را غافلگیر کرد، سنا قصد دارد روز سه‌شنبه به طرح‌های دولت واشنگتن در سوریه پاسخ متقابل بدهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، میچ‌ مک‌کانل، رهبر اکثریت سنای آمریکا رای‌گیری اولیه برای ارائه قانونی که موجب می‌شود تحریم‌هایی علیه دولت بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه اعمال شده و همکاری با رژیم صهیونیستی و اردن تقویت شود، به جریان می‌اندازد.

مک‌کانل جمهوری‌خواه در صحن سنا تاکید کرد: این مستقیما درباره برخی از منافع حیاتی آمریکایی در آن بخش از جهان است؛ همکاری امنیتی ما با شرکای کلیدی، اسرائیل و اردن و فاجعه انسانی و امنیتی جاری در جنگ داخلی سوریه.  

این سناتور با سابقه ایالات متحده افزود، قانون مذکور تاکید دارد ایالات متحده باید حرف و عملش را یکی کند و مجوز کمک نظامی، همکاری دفاع موشکی و نیز تضمین‌های وام را صادر کند. این قانون از سوی سناتورها مارکو روبیو، کوری گاردنر، مک‌کانل و سناتور جیم ریش طرح شد که ریاست کمیته روابط خارجی سنا را بر عهده دارد.

این قانون علاوه بر تحریم‌های جدید شامل چهار لایحه‌ای است که در کنگره قبلی ارائه شد اما به دست ترامپ نرسید. موضوع یکی از آنها مقابله با جنبش "بایکوت، سلب، تحریم" است که با بایکوت‌ها یا سلب مشروعیت از اسرائیل مخالفت می‌کند.

مشاوران سنا به ان‌بی‌سی نیوز گفتند، گرچه این قانون به صورت مستقیم درباره مشارکت نظامی آمریکا در سوریه نیست اما هدفش تاکید بر نقش کنگره در شکل‌دهی سیاست خارجی و استدلال بر سر تداوم مشارکت آمریکاست.

تصمیم ترامپ برای خارج‌سازی نیروها از شمال سوریه خشم سناتورهای جمهوری‌خواه را برانگیخته است. مک‌کانل جمعه گفت پیش‌بینی می‌کند که سنا در هفته‌های آتی این مساله را مورد بررسی قرار دهد و پیش‌بینی کرد که به بحث جنجالی تبدیل شود.  

او افزود: هیچ تردیدی نیست که ما همچنان با شماری چالش‌های جدی از جانب القاعده و داعش در سوریه و همچنین از جانب ایران، روسیه و خود رژیم اسد مواجه باشیم و پیش‌بینی می‌کنم که این نهاد در هفته‌های آتی درباره استراتژی نظامی آمریکا در قبال سوریه بحث و رایزنی کند؛ همزمان با اینکه سنا بر بازنگری دولت در سیاستش در سوریه مبادرت می‌کند. در حالیکه ما خطر رویکردهای متفاوت را بررسی می‌کنیم، امیدوارم که دولت و کنگره عاقلانه و هوشیارانه عمل کنند. این بحث در آینده نزدیک است... تصور می‌کنم که محل مناقشه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha