• یکشنبه / ۹ دی ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97100904662
  • خبرنگار : 90089

موسوی لارگانی: صدمه دیدن جمهوری اسلامی از ناحیه بی‌توجهی مدیران به ارزشهاست

موسوی لارگانی: صدمه دیدن جمهوری اسلامی از ناحیه بی‌توجهی مدیران به ارزشهاست

نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی هر صدمهای دیده به خاطر وجود مدیرانی است که سعی نکردند مدیریت ارزشی و اخلاقی را پیاده کنند، بلکه تلاش آنها بیشتر بر روی انحراف از مسیر انقلاب بود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی لارگانی در نطق میان دستور امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت ۹ دی، گفت: با کالبدشکافی فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی متوجه می شویم که جریان نفاق و ضدانقلاب با پوشش و شعار انقلابی برای ایجاد اصلاحات در انقلاب شکل گرفت. جریان فتنه چهره خود را که مملو از مخالفت با نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌های اسلامی بود زیر نقاب دفاع از ارزش‌های اسلامی پنهان کرد.

وی افزود: در حقیقت فتنه ۸۸ همان اهداف منافقان خلق را برای نابودی نظام دنبال می‌کرد. چنین جریانی که ادعای تقلب و دفاع از رای مردم داشت در عاشورای ۸۸ پدیدار شد اما ملت فهیم ایران به ذات منفی همه سران فتنه و حامیان آنها به خوبی پی بردند و با حماسه بزرگ ۹ دی، فتنه دشمنان را سرکوب کردند. سران فتنه نیز با سکوتشان نشان دادند توبه‌پذیر نیستند و اهداف استکباری را بر خواسته های مردم ترجیح می دهند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآوری حماسه ۹ دی را برای مردم و به ویژه جوانان لازم و ضروری دانست و افزود: با تکرار این حماسه برای جوانان باید کاری کرد تا در آینده اگر جریان های منحرفی که با شعارهای جدید، جذاب و منافقانه روبرو شدند، فریب نخورند. بدانید فتنه ۸۸ آخرین فتنه در این نظام نبود و دشمن با کمک نیروهای نفوذی خود در دولت و مجلس در حال فعالیت است و از ۹ ماه قبل تاکنون از جلسات آنها بیش از ۲۰۰۰ سند کشف شده است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس متذکر شد: جمهوری اسلامی ایران در صورتی ماندگار خواهد بود که با مال‌اندوزی و زندگی اشرافی مسؤولان، انتصابات فامیلی، اعتماد نابجا به غرب و استعمار و استثمار منابع بیت المال توسط بانک‌ها،  خون مردم را در شیشه کردن و بروکراسی شدید در سیستم دولتی و قوه قضائیه مبارزه شود. باید یک پوست اندازی و تحول مدیریتی در ساختار نظام به وجود آید تا جان تازه‌ای به بدنه جمهوری اسلامی ایران تزریق شود. مردم انقلاب نکردند تا برخی افراد غیرانقلابی، وکالتشان را در مجلس یا وزارت‌خانه و در پست مدیرکلی در دولت برعهده بگیرند.  

به عقیده موسوی لارگانی، دلیل بحران‌های کشور، انقلابی عمل نکردن قوای سه گانه است.

این عضو مجمع روحانیون مجلس ادامه داد:  مجلس انقلابی، مجلس لیست‌محور نیست. مجلس در مواقع حساس به جای تاکید بر رفع دغدغه های معیشتی مردم به برخی امور حاشیه ای می پردازد. اتفاقات اخیر در جامعه، خانه ملت را بسیار بی ارزش کرده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: خصوصی‌سازی بنگاه های شستا و باشگاه های پرسپولیس و استقلال در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بسیار شک‌برانگیز است و بوی خصوصی‌خوری برخی مسؤولان به مشام می رسد. لازم است مجلس و قوه قضاییه با جدیت بر روند این خصوصی‌سازی نظارت داشته باشند تا شاهد اتفاقاتی نظیر اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha