• یکشنبه / ۲ دی ۱۳۹۷ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 97100201145
  • منبع : شهرداری تهران

رسیدگی به شرایط رفاهی آرامستان‌ها

رسیدگی به شرایط رفاهی آرامستان‌ها

در جلسه در دیدار و هم اندیشی حمیدرضا عسگری - رییس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرج با دکتر سعید خال - مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) بر اهمیت و رسیدگی رفاهی آرامستان‌ها تاکید شد.

به گزارش ایسنا، سعید خال - مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) در این نشست با اشاره به آمادگی این سازمان برای همکاری مشترک، گفت: سازمان بهشت زهرا (س) از تبادل نظر و ارائه راهکارهای جدید با سایر آرامستان‌های کشور استقبال می‌کند و آمادگی دارد تجربیات جدید خود را در اختیار سایر آرامستان‌ها قرار دهد.

وی ایجاد کانون تطهیر کنندگان داوطلب توسط سازمان بهشت زهرا (س) را یکی از ازرشمندترین اقدامات و تجربیات این سازمان در جهت جلب مشارکت مردم عنوان کرد و یادآور شد: شرکت کنندگان در این طرح پس از گذراندن مراحل تئوری و عملی وارد سالن‌های تطهیر شده و امور تطهیر اموات که کار شرعی و واجب کفایی است را به صورت داوطلبانه انجام می‌دهند.

در ادامه این نشست مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در خصوص سیستم حمل و نقل متوفی و یکپارچه و متحدالشکل شدن خودروهای حمل متوفی صبحت کرد و در این خصوص نیز پیشنهاداتی را ارائه کرد که مقرر شد در جلسه‌ای دیگر مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

اهمیت و رسیدگی به شرایط رفاهی پرسنل آرامستان‌ها از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد. همچنین عنوان شد در صورت متحد و یکپارچه شدن آرامستان‌های کلانشهرها می توان اجناس و اقلام مصرفی مورد را یکجا تهیه کنند تا مورد صرف و صلاح سازمان‌ها باشد.

حمید رضا عسگری - رییس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرج در این نشست با اشاره به اینکه شهروندان ملارد و صفادشت که در حوزه استحفاظی تهران قرار دارند مایل به دفن اموات خود در آرامستان جامع استان البرز یعنی بهشت علی (ع) هستند، گفت: با توجه به بهره‌برداری از آرامستان بهشت علی(ع) آینده‌ای نه چندان دور و نزدیک بودن آن به این مناطق اهالی شهرهای اقماری می‌توانند از این پس اموات خود را در بهشت علی (ع) دفن کنند.

در ادامه عسگری با درخواست از دکتر سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) و شهردار حرم مطهر امام خمینی(ره) برای حضور و عضویت در اتحادیه آرامستان‌های کشور، انتقال تجربیات جدید سازمان بهشت زهرا(س) به ویژه در خصوص آرامستان هوشمند به سایر آرامستان‌های کشور در این اتحادیه را لازم دانست.

در ادامه این دیدار عسگری و هیئت همراه از مجتمع بزرگ عروجیان و مراحل تدفین متوفی در سازمان بهشت زهرا(س) بازدید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۰-۰۲ ۲۱:۳۹

سازمان بهشت زهرا یک فکری برای این کاج های بی ریخت و نازیبا که دیدنش ادم رو غصه دار میکنه ،انجام بده اینهمه درخت سرو سبز رنگ قشنگ وبوته های رنگی و گلدار هست که برای زیبا سازی محیط بهشت زهرا کاشته بشه محیط بهشت زهرا از این رو به اون رو میشه. از صاحبان قبوربرای تامین و خرید این نهال های باکیفیت کمک گرفته بشه. بطور حتم برای امواتشون حاضرند کمک کنند. استفاده از طبیعت و بکار بردن گل و بوته و سروهای سرسبز ، درختان سایه دار کوتاه قد خود بخود محیط آرامستان زیبا میکنه. 2. درست کردن سرویس بهداشتی مناسب و نمازخانه یکی از ضرورت های ارامستان هاست. تاسیس محل مخصوص فروش گل و گلاب و تاسیس کافه تریا امکانات کسب و کار در آرامستان ها رو بهتر میکنه. 3. ساختن آرامستان های منطقه ای ، مثلا در اطراف شهرک پردیس ، شهرک پرند ، کرج کار مناسبی برای عدم ایجاد راه بندان و ترافیک هستش.