به گزارش ایسنا، علی بختیار در نطق خود در دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس با بیان اینکه با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم و ارتباطات چند سویه بین مردم و مسئولان، حدود سه ماه است که فراکسیون پاسخگو تشکیل شده است، گفت: در این مدت پرسشهایی از سوی مردم و افکار عمومی مطرح شده است. این سوالات سوالاتی مهمی است، آیا نمایندگان طبق اصل ۸۴ قانون اساسی در تمامی مسائل کشور اظهار نظر میکنند؟ آیا نمایندگان به وظایف قانونی خود درست عمل میکنند؟ آیا مجلس پاسخگوی نیازهای کشور و مردم است؟ آیا مجلس هم اکنون وارد بازار کارزار انتخابات شده و حرکت نمایندگان تحت الشعاع است؟ آیا نمایندگان پیش از آن که خود را در برابر خدا و مردم مسئول و پاسخگو بدانند نگران تایید یا رد صلاحیت خود هستند؟
رییس فراکسیون پاسخگوی مجلس پاسخ به این سوالات را موجب تقویت مجلس و در راس امور قرار گرفتن آن دانست و گفت: در شرایط فعلی با جریانی مواجه هستیم که تلاش میکند تمامی ضعفها و ناکارآمدی گذشته را بر گردن مجلس دهم بیندازد تا بتواند در انتهای سال آتی برنده انتخابات باشد.
وی مسئله اقتصاد و وابستگی به بودجه نفتی را از مشکلات بزرگی عنوان کرد که کماکان باقی است و افزود: اکنون که با کاهش قیمت نفت و کاهش صادرات مواجه هستیم، فرصتی است تا به تقویت زیرساخت مالیاتی کشور به منظور حذف نفت از بودجه کشور بپردازیم، البته لایحه صندوق مکانیزه فروش که این روزها در دستور کار مجلس بود یکی از این زیرساختها است ولی اصلاح قانون ارزش افزوده، وضع مالیات بر سرمایه و وضع قوانینی که بتواند درآمدهای مالیاتی را جایگزین درآمد نفت کند، ضروری است.
این عضو فراکسیون امید مجلس، فساد را بلای جان ایران دانست و اظهار کرد: در سیره امیرالمومنین(ع) مسئولان فاسد در نظام اسلامی باید رسوا شوند، ولی مشاهده میکنیم که مدیری پس از محکومیت و زندان مجددا مدیر عامل یک شرکت دیگر شده است زمانی میتوانیم در مبارزه با فساد موفق شویم که هیچ خط قرمزی در این مبارزه نداشته باشیم.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس درباره موضوع همراهی نکردن خود با نمایندگان اصفهان برای عدم حضور در صحن علنی مجلس گفت: هر چند بنده در جریان استعفاء همکاران مجمع را همراهی نکردم اما به نظر و تصمیم آنها احترام گذاشتم.
وی دلیل عدم همراهی خود را فارغ از مسائل حزبی و سیاسی خواند و افزود: معتقدم مشکلات آب کشور مقطعی و منطقه ای نیست بحران آب و محیط زیست جدی است و راه آن اصلاح ساختار است و باید در چنین جریاناتی نگاه ملی و چندگانه داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات