• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97092713445
  • خبرنگار : 71605

دکتر طیبی در مراسم رونمایی از طرح‌های فناورانه جهاد دانشگاهی،

انقلاب باید بربال علم و فناوری به‌دنیا صادر شود/حمایت از تولید داخل باید در شرایط غیرتحریم باشد

انقلاب باید بربال علم و فناوری به‌دنیا صادر شود/حمایت از تولید داخل باید در شرایط غیرتحریم باشد

دکتر حمیدرضا طیبی با تاکید بر ضرورت مدیریت بازار فناوری اظهار کرد: انقلاب باید بر بال علم و فناوری به دنیا صادر شود و راه دیگری برای صدور آن وجود ندارد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۷ آذر) در مراسم رونمایی از ۱۰ طرح فناورانه جهاد دانشگاهی که با حضور معاون اول رئیس جمهور در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران باید صاحب اقتصاد دانش بنیان در حوزه دفاعی، اقتصادی، تولید و فناوری باشد تا روزآمدی خود  را در دنیا حفظ کند، خاطر نشان کرد: تمام حوزه‌هایی که در دنیا دارای ارزش اقتصادی و استراتژیک است، را به عنوان اولویت خود انتخاب کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: باید در زمینه‌هایی همچون طراحی خطوط تولید تجهیزات، محصولات و مواد اولیه و نیز اجرای پروژه‌ ها صاحب دانش شویم تا در بازار دنیا سهمی داشته باشیم؛ که از این لحاظ مشکلی نداریم.

رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه تولید فناوری در کشور باید به صورت ماموریت محور انجام شود، یادآور شد: در حوزه هایی که خودمان از تکنولوژی برخوردار نیستیم می‌توانیم از طریق واگذاری بازار به خارج از کشور، انتقال فناوری را انجام دهیم.

طیبی با بیان این که فاصله تکنولوژی با دنیا را می‌توان در فرصت کوتاهی جبران کرد، به برخی دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی در دهه‌های ۶۰ تا ۹۰ اشاره کرد و گفت: حمایت از توان داخل باید در حالت غیر تحریم صورت گیرد.

رییس جهاد دانشگاهی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، با تاکید بر این که تولید فناوری در کشور باید به صورت ماموریت محور انجام شود، خاطر نشان کرد: آمادگی آن را داریم که ماموریت های بزرگ در توسعه فناوری از جمله تا ۲۰ ماموریت را بر عهده بگیریم که تاکنون نیز در نقشه جامع علمی کشور هفت ماموریت فناورانه در حوزه تولید و فناوری به ما داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۷ ۱۲:۲۱

حیف که در جهاد دانشگاهی عده ای واقعا تلاش میکنند درحالیکه عده ای از مدیران دوشغله و دارای شرکت خصوصی در خارج از جها د هستند.

avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۹ ۲۰:۰۹

مشکل داشتن شرکت خصوصی در جهاد دانشگاهی در رده مدیران ارشد آفتی بزرگ است که متاسفانه در برخی جهاد ها وجود دارد . در جهاد تهران رئیس سازمان دارای شرکت خصوصی است و برخی از مدیران ارشد. تفاهم نامه های صوری هم با جهاد امضا میکنند . با وجود منع قانونی متاسفانه دارای شرکت خصوص هستند.

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۰۲ ۱۰:۴۶

متاسفانه این معضل داشتن شرکت خصوصی مدیران در جهاد تهران یک آفت بزرگ است. از رئیس سازمان جهاد تهران تا برخی از مدیران دارای شرکت خصوصی هستند و..........