• جمعه / ۲۳ آذر ۱۳۹۷ / ۰۶:۴۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97092110703
  • خبرنگار : 71431

آخرین وضعیت ساختمان قاجارها در پلیس آگاهی

آخرین وضعیت ساختمان قاجارها در پلیس آگاهی

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ آخرین وضعیت عمارت کلاه فرنگی در مجموعه پلیس آگاهی را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، در آستانه هفته نیروی انتظامی بود که محمدعلی افشانی - شهردار سابق تهران به همراه تعدادی از اعضای شورای شهر و خبرنگاران از مقر مرکزی پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی که به آگاهی شاپور معروف است، بازدید کرد و در جریان این بازدید قرار شد تا ساختمان کلاه فرنگی که داخل مجموعه پلیس آگاهی قرار گرفته است، مرمت و بازسازی شده و به موزه پلیس تبدیل شود.

این موضوع مورد استقبال پلیس نیز قرار گرفت، تا جایی که سردار حسین رحیمی - رییس پلیس پایتخت صراحتا در گفت وگویی اعلام کرد: «با این پیشنهاد مخالفتی نداریم؛  چرا که علاوه بر عمارت کلاه‌فرنگی، سردر پلیس آگاهی نیز از بناهای تاریخی است که البته متأسفانه آن مجموعه در حال تخریب است و لازم است برای ماندگاری این میراث گرانبها فکر جدی شود و از همین رو ما نه‌تنها با این پیشنهاد مخالفتی نداریم، بلکه از آن استقبال هم می‌کنیم.»

با گذشت بیش از دو ماه از وعده‌های داده شده در این خصوص، سردار علیرضا لطفی - رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایسنا، آخرین وضعیت این بنا را تشریح کرد و گفت: شهردار وقت تهران در بازدید از مجموعه پلیس آگاهی تهران بزرگ دستوراتی دادند و قرار شد تا شهردار منطقه ۱۱ و رییس سازمان زیباسازی در این خصوص اقداماتی را انجام دهند.

لطفی با بیان اینکه تا کنون اقدام خاصی در این خصوص انجام نشده است، گفت: یکی دو باری از شهرداری آمدند و این عمارت را نگاه کردند، اما اتفاق خاصی تاکنون رخ نداده است و وضعیت عمارت مانند قبل است.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد اینکه آیا موضع پلیس در این خصوص تغییری کرده یا خیر نیز اظهار کرد: ما قبلا هم اعلام کردیم و بازهم اعلام می‌کنم که پلیس در این خصوص آمادگی لازم را دارد و هر همکاری که مورد نیاز شهرداری باشد را انجام خواهیم داد، اما تاکنون که اتفاق خاصی در مورد عمارت کلاه فرنگی رخ نداده است.

به گزارش ایسنا، عمارت کلاه فرنگی جزو ساختمان‌های قدیمی در مجموعه پلیس آگاهی تهران بزرگ است. این مجموعه در دورانی که رضاخان فرماندهی نظامی بود، ساخته شد و بعدها در اختیار ژاندامری قرار گرفت، اما پس از تشکیل پلیس،   به مرکز پلیس  آگاهی تهران بزرگ تبدیل شد. قدمت این ساختمان به اواخر دوره قاجار می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha