به گزارش ایسنا، دکتر علی منتظری در این مراسم که امروز در خبرگزاری ایسنا برگزار شد، با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا تجربه جمعی از دانشجویان و در بستر فرهنگی جهاد دانشگاهی تشکیل شده است، ایسنای کنونی را به درخت باروری در عرصه رسانه تشریح کرد و یادآور شد: اساتید ارتباطات تاریخ رسانه در کشور را به قبل و بعد از تاسیس ایسنا تقسیم میکنند.
وی سپس به بیان سه نکته در مورد مناظرات دانشجویی پرداخت و تشریح کرد: در این خصوص ابتدا جنبه معرفتی و شناختی مطرح است؛ به لحاظ معرفتی معتقدیم در قرآن کریم، مشی پیامبر (ص) و ائمه معصومین علیهمالسلام نیز به جدال احسن توصیه شده است که ما نیز باید به این موضوع اعتقاد کامل داشته و آن را به عمل درآوریم.
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی همچنین مسابقه مناظرات دانشجویی را تمرین اجتماعی شدن، گفتوگو و برقراری دیالوگ دانست و تاکید کرد: این مسابقات باید در عین آنکه پاسخگوی شور و نشاط جوانی است، از عقلانیت در شأن دانشگاه، دانشجو و جهاد دانشگاهی نیز برخوردار باشد.
منتظری با اشاره به ماهیت رقابتی مسابقات خاطرنشان کرد: هدف اصلی از شرکت در مناظرات، برنده بودن نیست بلکه این موضوع تنها بستری است که برای حرکت فرهنگی اجتماعی فوق ترتیب داده شده است.
وی با اشاره به پایهگذاری خبرگزاری ایسنا در 16 آذر 1377 از سوی دانشجویان ابراز امیدواری کرد: مناظرات دانشجویی نیز همچون ایسنا بیستمین سال تاسیس خود را پشتسر بگذارد.
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در پایان سخنان خود تاکید کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد رسمی دولتی نبوده بلکه یک نهاد انقلابی است که با حضور دانشجویان و از سوی آنها شکل گرفته و امروز مسئولیت خدمت در عرصههای مختلف را به دوش گرفته است. بنابراین چنانچه کوتاهی و نقصی در آن موجود است نیز باید از سمت خود دانشجویان و جهادگران برطرف شود.
انتهای پیام
نظرات