• شنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97091004472
  • خبرنگار : 71531

نقش "سند فرهنگ سلامت" در پیشگیری و افزایش سلامت جامعه

نقش "سند فرهنگ سلامت" در پیشگیری و افزایش سلامت جامعه

وزیر بهداشت با اشاره به تدوین سند فرهنگ سلامت گفت: کار فرهنگی در حوزه سلامت سنگین و کم بازده است و باید بیش از پیش در این حوزه اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تدوین سند فرهنگ سلامت، گفت: کار در حوزه فرهنگ سخت است و به شدت نیازش در حوزه سلامت احساس می‌شود و مشکلی است که همه روزه و در همه ساعات همه ما چه به لحاظ فردی و چه به لحاظ اجتماعی آن را احساس می‌کنیم.

وی افزود: پیش از این جلسه در جلسه شورای عالی بیمه بودم که باید هنگام بیمار شدن از مردم حمایت کند و طبعا این جلسه بسیار پر چالش شد،  زیرا تقاضاها متعدد و متکثر بود، اما منابع محدود است. راه ایجاد تعادل در این میان، پیشگیری است. سند فرهنگ سلامت و شورای فرهنگ عمومی می‌تواند کمک زیادی در حوزه پیشگیری داشته باشد تا مردم خودشان مراقب سلامتی خود باشند. هر چند که بسیاری از راهکارها مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد، اما بالاخره امیدواریم که به درصدی از آنها هم که توجه می‌شود، موثر باشند.

هاشمی تاکید کرد: یکی از گرفتاری‌های این روزهای مردم امنیت روحی و روانی‌شان است که چه از بیرون و چه از داخل توسط افراد ماجراجو مورد هدف قرار گرفته است. شاید از طریق این سند بتوان در این حوزه‌ها به صورت موثرتر عمل کرد. در عین حال امیدوارم در ادامه اقدامات‌مان موثرتر باشد. هنوز راه سه ساله‌ای را در پیش داریم و امیدوارم همه کمک کنند و مطمئنم که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هر کمکی از دستشان برآید انجام می‌دهند.

هاشمی در حاشیه این مراسم با حضور در جمع خبرنگاران نیز گفت: خوشحالیم که بعد از عضویت وزارت بهداشت در شورای فرهنگ عمومی، اولین جلسه را با حضور وزیر ارشاد برگزار کردیم. سند عمومی فرهنگ سلامت می‌تواند به حوزه پیشگیری آن هم توسط خود مردم کمک کند.

وی همچنین گفت: باید توجه کرد که نظام سلامت کارآمد بدون مراقبت خود مردم از سلامت‌شان، ایجاد نمی‌شود. البته مسئولیت دولت و رسانه برای حفظ سلامت مردم بسیار سنگین است، اما در جایی که آنها غیبت دارند نقش مردم مضاعف می‌شود. البته تا کنون اقدامات خوبی در حوزه فیلم، سریال، انیمیشن و ... در حوزه سلامت انجام شده اما کار در این حوزه وسیع اما کم بازده است و باید همچنان در این حوزه اقدام شود. از طرفی اگر مقداری از برنامه‌های رسانه‌ها به حوزه سلامت، روابط اجتماعی و ... و به ویژه سلامت روان اختصاص داده شود می‌تواند فضای عمومی کشور را برای زیست هموطنان‌مان بهتر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha