• سه‌شنبه / ۶ آذر ۱۳۹۷ / ۱۸:۱۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97090602737
  • خبرنگار : 71623

چین و هند متقاضی ذغال سنگ ایران هستند

چین و هند متقاضی ذغال سنگ ایران هستند

رئیس انجمن ذغال سنگ ایران گفت که چین و هند از متقاضیان ذغال سنگ ایران هستند.

به گزارش ایسنا، امروز همایش "چشم‌انداز صنعت ذغال سنگ در بازار سرمایه" با حضور رئیس و دبیر انجمن ذغال سنگ ایران برگزار شد.

در این نشست محمد مجتهدزاده - رئیس انجمن ذغال سنگ ایران - از تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن ذغال سنگ در کشور خبر داد.

به گفته وی اکتشافاتی که تاکنون انجام شده نشان می‌دهد ایران یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن ذخیره احتمالی و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخایر احتمالی ذغال سنگ دارد.

مجتهدزاده همچنین از راه‌اندازی دومین کوره تولید فولاد با روش کوره‌بلند در سال آینده در زرند خبر داد که در پی آن به حدود ۳.۵ تا چهار میلیون تن ذغال سنگ کوک‌شو نیاز خواهیم داشت.

 وی افزود: دستیابی به چهار میلیون تن کنسانتره مستلزم بهره‌برداری حداقل هشت میلیون تن از معادن کشور خواهد بود.

تعیین قیمت ذغال سنگ به کجا رسید؟

رئیس انجمن ذغال سنگ ایران با اشاره به لزوم قیمت‌گذاری در بخش ذغال سنگ براساس نرم‌های جهانی، اظهار کرد: جلسات تکمیلی با ذوب آهن اصفهان برای تعیین قیمت جدید ذغال سنگ برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، انجمن ذغال سنگ ایران از اول آبان ماه ارسال ذغال سنگ به ذوب آهن اصفهان را متوقف کرده و علت آن‌را افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی در هزینه تجهیزات و ملزومات معادن، افزایش قیمت جهانی ذغال سنگ و همچنین افزایش قیمت ذغال سنگ وارداتی بر مبنای نرخ ارز نیما عنوان کرده و خواستار تعیین نرخ جدید برای ذغال سنگ شده بود. اما سه روز بعد ارسال ذغال سنگ به ذوب آهن اصفهان از سر گرفته شد و انجمن ذغال سنگ اعلام کرد مذاکرات فنی و اقتصادی بین این دو واحد صنعتی در جریان است.

رئیس انجمن ذغال سنگ ایران از صادرات سه محموله به چین برای اولین بار در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر چین و هند متقاضی ذغال سنگ ایران هستند و پاکستان نیز می‌تواند از خریداران بالقوه ذغال سنگ باشد.

به گفته وی در حال حاضر ذغال سنگ دومین منبع بزرگ انرژی بعد از نفت است و حدود ۳۰ درصد از انرژی جهان را تامین می‌کند.

مجتهدزاده افزود: براساس آخرین گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۵ شاهد روند افزایش در استفاده ذغال سنگ در جهان باشیم، اما از سال ۲۰۵۰ در برخی نقاط جهان روند استفاده از ذغال سنگ نزولی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha