• سه‌شنبه / ۶ آذر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97090602548
  • خبرنگار : 71565

نیکفر: چاره حل مشکلات روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است

نیکفر: چاره حل مشکلات روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است

نماینده مردم لاهیجان با تاکید بر لزوم حمایت از کالاهای ایرانی به خصوص حمایت از محصولات کشاورزی همچون چای و برنج گفت: چاره حل مشکلات اقتصادی روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش ایسنا، ذبیح الله نیکفر در نطق میان دستور جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) مجلس با تبریک هفته بسیج بیان کرد: چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در حالی به پایان می‌رسد که مواضع استکبار در مقابل مقام جمهوری اسلامی ایران خصمانه است. کشورهای استکبار همچون آمریکا در مقابل نظام اسلامی اعتنایی ندارند که چه کسی از چه جناحی رئیس جمهور است. آنها به دنبال سلطه هستند. آنها به دنبال خشکاندن ریشه ملت هستند.

وی افزود: بی تعهدی آمریکا در خصوص برجام بیانگر این است که آنان با ما خصومت دارند. دولت کنونی و دولت‌های آینده باید به تاکیدات حضرت امام و مقام معظم رهبری توجه کنند که می‌فرمایند مشکلات اقتصادی ناشی از عمل نکردن به اقتصاد مقاومتی است. وضعیت معیشتی مردم، کارگران، کارمندان و روستائیان وضعیت مطلوبی ندارد و در فراهم آوردن نیازهای روزانه دچار مشکل هستند. دولت در این خصوص چه کرده است. دولت چه برنامه‌ای دارد؟. چرا در مقابل این گرانی‌ها نظارتی وجود ندارد؟ چرا کالاهای انبار شده عرضه نمی‌شود و اگر عرضه می‌شود ملموس نیست.

نماینده مردم لاهیجان عنوان کرد: در خصوص کسانی که در میدان اقتصادی مشکل ایجاد کرده‌اند و موجب شدند قیمت دلار پیش‌روی کنند فقط دو اخلالگر اعدام شدند. مردم می‌خواهند که این اخلالگران مجازات شوند. چاره حل مشکلات اقتصادی روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است. چرا در حوزه محصولات کشاورزی واردات بی رویه چای و برنج را شاهد هستیم. در سال ۹۷ برنج با ارز مبادله‌ای وارد و با ارز آزاد عرضه شد. کشاورزان با مشکل روبرو شدند. مسئولین ما حتی حاضر به استفاده از چای ایرانی نیستند.

نیکفر عنوان کرد: در ابتدای اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان عده‌ای امید به حضور دارند و با استناد به ماده ۱۰۳ قانون خدمات کشوری حکم‌شان صادر نمی‌شود.

نماینده مردم لاهیجان در تذکری به وزیر کشور گفت: در استان گیلان خسارت سیل و برف مورد توجه قرار گیرد.

وی در تذکری به وزیر صنعت و وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: نسبت به واردات بی رویه و کاهش تعرفه محصولات کشاورزی تجدید نظر شود و از کالاهای ایرانی حمایت شود. پتانسیل این وجود دارد که از چای حمایت شود و در این حوزه به استقلال برسیم. در دهه ۷۰ حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تن در سال تولید چای داشتیم ولی بی توجهی‌ها موجب شد سطح زیر کشت از ۳۲ هزار هکتار به زیر ۲۰ هزار هکتار و تولید از ۷۰ هزار تن به زیر ۲۰ هزار تن برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha