• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97082914467
  • خبرنگار : 71431

بررسی بستن یا نبستن کمربند ایمنی نوربخش و همراهان از سوی پلیس

بررسی بستن یا نبستن کمربند ایمنی نوربخش و همراهان از سوی پلیس

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از بررسی بستن یا نبستن کمربند ایمنی از سوی سرنشینان خودروی حامل رئیس و معاون فقید سازمان تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار تقی مهری در حاشیه چهارمین همایش ایمنی و ترافیک که صبح امروز در محل دانشکده علوم انتظامی برگزار شد، گفت: بر اساس قانون، بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان خودرو اعم از سرنشینان جلو و عقب در جاده‌ ها الزامی است.

وی با بیان اینکه طبق آمارهای پلیس حدود ۹۰ درصد از شهروندان کمربند ایمنی خود را در خودروها می‌بندند، تصریح کرد: نبستن کمربند ایمنی یکی از مواردی است که سبب تشدید شدت و ضربات ناشی از حادثه شده و  آسیب‌دیدگی را افزایش می‌دهد.

سردار مهری ادامه داد: درباره این موضوع که آیا دکتر سیدتقی نوربخش و عبدالرحمان تاج‌الدین که در صندلی عقب خوردوی لندکروز نشسته بودند، کمربند ایمنی خود را بسته بودند یا خیر؟ هنوز برای پلیس احصا نشده و کارشناسان پلیس در حال بررسی این قضیه هستند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره علت وقوع این حادثه نیز گفت: علت اولیه وقوع این حادثه بر اساس نظر اولیه کارشناسان راهور مربوط به راننده سواری لنکروز، راننده تریلی و ناایمن بودن جاده است.

سردار مهری همچنین با بیان اینکه در استان گلستان ۱۰۰ نقطه حادثه‌خیز وجود دارد، تصریح کرد: حدود ۸۰ نقطه در جاده‌های برون شهری و ۲۰ نقطه نیز در معابر شهری است که درصد قابل توجهی از آنها رفع شده است.

وی به آمار نقاط حادثه‌خیز در معابر سراسر کشور نیز اشاره کرد و گفت: در سراسر کشور۵۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم که ۲۳۰۰ نقطه آن در راه‌ها و جاده‌های برون‌شهری است و مابقی در معابر داخلی.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اینکه چرا آمار جانباختگان حوادث رانندگی در سال گذشته افزایش داشته است، تصریح کرد: توجه داشته باشید که تعداد جانباختگان حوادث رانندگی از ۲۷ هزار نفر در سال ۸۴ به ۱۶ هزار نفر در سال گذشته رسید و این در حالی است که تعداد خودروها و رانندگان ما چندین برابر افزایش داشته اما برای حفظ روند کاهشی و جلوگیری از رشد جانباختگان حوادث رانندگی لازم است که علاوه بر پلیس یکی از دستگاه‌های مسئول نیز پای کار بیایند.

سردار مهری افزود: ارتقای ایمنی خودروها، افزایش ایمنی جاده‌ها و رسیدگی سریع در انتقال مجروحین و درمان در محل، از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و طبیعی است که پلیس به تنهایی نمی‌تواند همه این اقدامات را انجام دهد.

وی درباره تاثیر وضعیت اقتصادی و کمبود بودجه در وقوع تصادفات رانندگی و ناایمنی راه‌ها گفت: در مورد رفع نقاط حادثه‌خیز دوستان ما در راهداری عنوان می‌کنند که عدم تخصیص اعتبار باعث شده تا نتوانند مشکلات را حل کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا تفاوتی در اعمال قانون و برخورد با تخلفات رانندگی مسئولین با شهروندان وجود دارد، گفت: اجرای قوانین و مقررات در کشورمان برای همه است و همه در برابر آن یکسان هستند. خوشبختانه با بهره‌گیری از تجهیزات نوین دیگر تمامی خودروها جریمه شده و اتفاقا نمرات منفی نیز در صورت ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز برایشان لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۲۹ ۱۱:۵۹

البته مواردی هم بوده است که بخاطر بستن کمربند ایمنی پس از وقوع حادثه و باز نشدن آن نتوانستن خودرو را ترک و جان خود را از دست داده اند