• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۷ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97082813654
  • خبرنگار : 90089

ذوالقدر:

انتزاع صنف اسباب‌بازی و کالاهای سرگرمی از صنف خرازی‌فروش را پیگیری می‌کنیم

انتزاع صنف اسباب‌بازی و کالاهای سرگرمی از صنف خرازی‌فروش را پیگیری می‌کنیم

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس از پیگیری این کمیسیون برای انتزاع صنف اسباب‌بازی و کالاهای سرگرمی از صنف خرازی فروش خبر داد و گفت: با این کار صنعت اسباب‌بازی خواهد توانست در جایگاه واقعی قرار گرفته و ظرفیت‌های مغفول و جامانده این صنعت به ویژه در حوزه تولید اشتغال و مصنوعات فرهنگی و سرگرمی از وضعیت فعلی خارج شده و به رشد مورد انتظار برسد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: عصر روز گذشته به اتفاق خانم سلحشوری عضو دیگر کمیسیون از چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی که با رویکرد حمایت از تولید کالای ایرانی و توسعه و ترویج نفش بازی و اسباب‌بازی در زندگی کودکان و نوجوانان در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود، بازدید کردیم.

نماینده مردم تهران در مجلس، جشنواره ملی اسباب بازی را فرصتی برای آشنایی بیشتر با توان تولیدکنندگان داخلی در تولید و عرضه محصولات سرگرمی و آموزشی در قالب اسباب‌بازی دانست و افزود: این نمایشگاه‌ها فضای مناسبی برای آشنایی بیشتر خانواده ها و نهادهای آموزشی و فرهنگی با اسباب بازی‌های تولید و ساخت داخل که سازگاری بیشتری با آداب، رسوم، فرهنگ، هنجارها و ارزشهای مورد پذیرش جامعه داشته و نیازهای فکری، آموزشی و خلاقیت‌پروری کودکان و نوجوان را هدف می‌گیرند، می‌شود.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه که تولیدکنندگان صنعت اسباب بازی حضور داشتند مشکلات این صنعت مطرح شد. حاضران فقدان اتحادیه و صنف اسباب بازی را چالشی اساسی برای صنعت اسباب بازی دانستند و درخواست حمایت از ظرفیت های این صنعت در موضوع عروسک سازی داشتند. آنان تاکید داشتند که صنعت اسباب بازی برای اشتغال آفرینی در روستاها و مشاغل خانگی نقش حائز اهمیتی دارد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس ضرورت ساماندهی وضعیت نابسامان اسباب بازی و کالاهای سرگرمی را مقدمه اصلاح جایگاه صنعت اسباب بازی دانست و ادامه داد: اسباب بازی در زیرگروه صنف خرازها و محصولات پلاستیکی است که این طبقه بندی باعث فاصله گرفتن اسباب بازی از جایگاه حقیقی خود شده است. اگر چنانچه اسباب بازی به عنوان یک کالای فرهنگی مورد توجه قرار گیرد و صنف مشخصی برای آنها درست شود یقیناً کمک قابل توجهی به تولیدکنندگان اسباب بازی های داخلی خواهد بود و متعاقب آن از واردات اسباب بازی های ناسازگار با هنجارها و ارزش های جامعه که بیشتر به صورت قاچاق وارد می شود، جلوگیری می‌شود همچنین می توان از نقش بازی در آموزش و مشاوره به کودکان به بهترین شکل بهره برد.

پروانه سلحشوری دیگر نماینده مردم تهران در مجلس نیز چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی را فرصت مغتنمی برای آشنایی با ظرفیت ها و توانمندهای تولیدکنندگان داخلی دانست و افزود: حمایت از این ظرفیت ها نه تنها فرصت اشتغالزایی را مهیا می کند بلکه اسباب بازی ها متناسب با نیاز جامعه و خانواده و کودکان تولید و عرضه خواهد شد که به لحاظ قیمتی هم از نمونه های خارجی مناسب‌تر است.

وی افزود: بازیهای فکری ابزاری مناسب برای آموزش در مدارس هستند. آموزش، با بازی و سرگرمی عجین است و یقینا برای کودکان جذابت تر است و حمایت از صنعت اسباب بازی حمایت از فرهنگ است و بنده قول مساعدت و پیگیری مشکلات تولیدکنندگان اسباب بازی در کمیسیون فرهنگی مجلس را می‌دهم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha