• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 97082210477
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

نحوه استفاده صحیح از دستگاه‌های کارتخوان

نحوه استفاده صحیح از دستگاه‌های کارتخوان

ایسنا/خراسان شمالی رئیس پلیس «فتا»ی خراسان‌شمالی با تأکید بر ضرورت استفاده صحیح از دستگاه‌های کارتخوان( POS )به تشریح نحوه استفاده صحیح از این دستگاه‌ها پرداخت.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «علی اعتمادی» در تشریح این موضوع گفت: برای استفاده از کارت‌خوان‌ها در کشور مقرراتی وجود دارد که بخشی از آن مربوط به مسائل امنیتی و بخشی مربوط به رعایت حقوق شهروندی است.

وی افزود: درصورتی‌که پذیرندگان و دارندگان کارت‌های بانکی این مقررات را رعایت کنند کم‌تر شاهد سرقت اطلاعات از کارت‌های بانکی خواهیم بود.

رئیس پلیس فتا استان اظهار کرد: یکی از این مقررات، در دسترس بودن دستگاه کارت‌خوان برای مشتری و وارد کردن رمز توسط دارنده کارت است، به طوری‌که مشتری ملزم نباشد کارت و رمز خود را به فروشنده بسپارد اما بسیاری از پذیرندگان دستگاه کارت‌خوان خود را پنهان می‌کنند به طوری‌که مشتریان امکان دسترسی به دستگاه را ندارند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: فروشندگان موظفند دستگاه کارتخوان را در دسترس مشتری قرار دهند تا مشتری به‌راحتی و با حداکثر پوشش ممکن رمز خود را وارد و از مبلغ ثبت‌شده بابت خرید(قبل از ورود رمز و ارسال تراکنش) اطمینان حاصل کند، هم‌چنین در این مکان نباید صفحه‌کلید دستگاه توسط دوربین ضبط شود.

رئیس پلیس فتای خراسان‌شمالی در ادامه گفت: وارد کردن رمز عبور توسط مشتری می‌تواند تضمین‌کننده امنیت کارت بانکی وی باشد و به هیچ وجه رمز کارت خود را به فروشندگان اعلام نکنند، چون حتی در صورت نصب «اسکیمر» بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب وی امکان‌پذیر نخواهد بود هم‌چنین تغییر رمز ماهانه و دوره‌ای یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمانه سایبری است.

وی با بیان این‌که بیشتر جرائم مالی در فضای مجازی مربوط به برداشت‌های غیر مجاز از حساب‌های بانکی است، افزود: فروشگاه‌ها باید قوانین مربوط به دستگاه‌های کارتخوان را مدنظر قرار دهند و به خاطر داشته باشند انجام عملیات بانکی از سوی فروشنده ممنوع است و خریداران در صورت مشاهده چنین فروشگاه‌هایی حق اعتراض دارند این درحالی است که در صورت وقوع کلاهبرداری، همواره انگشت اتهام به سوی فروشندگان می‌باشد.

اعتمادی یادآور شد: هموطنان در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha