• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۷ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97082009158
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معدن کرومیت کوه بیرک در انتظار مجوزهای زیست محیطی

معدن کرومیت کوه بیرک در انتظار مجوزهای زیست محیطی

ایسنا/سیستان و بلوچستان ‌نماینده مردم سراوان در مجلس ‌و ناظر مجلس در شورای معادن استان گفت: مجوز استخراج معدن کرومیت کوه بیرک با رعایت استاندارد ها و شاخص های زیست محیطی در دستور کار این شورا قرار گرفته است‌.

‌به گزارش ایسنا- ‌عبدالباسط درازهی در شورای معادن استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ذخایر ارزشمند کرومیت در کوه بیرک سراوان افزود: لازم است از ظرفیت معادن برای توسعه و اشتغالزایی در استان استفاده شود‌.

نماینده مردم حوزه سراوان در مجلس ‌گفت: در استان پهنه های معدنی متعددی از مس، آهن، کروم و طلا وجود دارد که پس از انجام مطالعات اکتشافی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران‌(‌ایمدرو‌)‌، مالکیت این معادن را به بخش خصوصی واگذار می کند‌.

عضو ناظر مجلس بر شورای معادن استان اظهار کرد: در صورت رفع مشکلات موجود توسط محیط زیست، روند اکتشافات در منطقه به ویژه سراوان از سوی شرکت ایمیدرو به خوبی دنبال می شود، این قولی بود که مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید و سفرشان به منطقه دادند.

وی با انتقاد از کم کار بودن تعداد مسئولان برگزار کننده این جلسات افزود: در حالی که در دیگر نقاط کشور جلسات شورای معادن به منظور رفع مشکلات این حوزه چندین نوبت برگزار شده است اما در این استان از روند خوبی برخوردار نیست، به طوری که سیستان و بلوچستان در زمینه معادن و رفع مشکلات زیست محیطی کمترین جلسات را در میان استان های دیگر برگزار کرده است که در صورت تداوم این روند با تذکر جدی مجلس روبه رو می شود.

درازهی ادامه داد: مسئولان محیط زیست استان باید برای رفع مشکلات موجود با مسئولان اکتشافات از روش هایی که در دیگر استان ها به کار گرفته شده است بهره لازم  را ببرند و شرایط فعالیت شرکت ایمیدرو را در منطقه فراهم کنند تا کارها به سرعت دنبال شود.

وی اضافه کرد: مشکلات کنونی باید در یک جلسه تخصصی در استان دنبال و رفع و از انتقال آن به مرکز برای برطرف ساختن موانع جلوگیری شود تا از پهنه کرومیت استان که سومین پهنه کرومیت خاورمیانه است به خوبی برای بهره برداری و ایجاد اشتغال پایدار استفاده شود.

وی تصریح کرد: تلاش می کنیم سرمایه گذاران بخش خصوصی را متقاعد کنیم که معادن به طور کامل در اختیار آن ها خواهد بود و شرکت ایمیدرو فقط تا زمان فراهم شدن زیر ساخت ها در کنار آن هاست.

میرشکار رییس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به وجود 400 معدن در استان گفت: در 85 هزار کیلومتر مربع از مساحت استان مطالعات  اکتشافی انجام شده ‌که نتیجه ‌این اکتشافات یافتن ‌نشانه‌هایی از وجود معادن طلا‌، تیتانیوم و آنتیموان بوده است‌.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha