به گزارش ایسنا، تقریبا اوایل سال جاری ۲۰۱۸ میلادی بود که شبکهاجتماعی فیسبوک درگیر بزرگترین رسوایی در طول تاریخ خود شد، چراکه اخبار بسیاری مبنی بر همکاری فیسبوک با یک موسسه تحقیقاتی به نام کمبریج آنالتیکا و افشای اطلاعات خصوصی خیل عظیمی از کاربران فیسبوکی منتشر شد. گزارشهای منتشره نشان میداد که اطلاعات بیش از ۸۷ میلیون نفر از کاربران فیسبوک در این همکاری به سرقت رفته و افشا شده است.
حالا به نظر میرسد که کابوس ترسناک و سریال ادامهدار رسواییهای فیسبوک تمامی ندارد و باری دیگر گزارشهای زیادی منتشر شد که این شرکت را وادار کرد به موضوع جدید دسترسی هکرها به اطلاعات بیش از ۳۰ میلیون نفر از کاربران فیسبوکی اقرار کند.
حالا به تازگی گزارشهای جدیدی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان میدهد پیامهای خصوصی بالغ بر ۸۱ هزار حساب کاربری در فیسبوک به سرقت رفته است، این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان بر این باورند هکرهای روسی در پشت پرده این موضوع حضور داشتهاند.
وب سایت دیلی میل در گزارش خود اعلام کرده است که شبکه اجتماعی فیسبوک که مدتهاست هدف آماج حملات کاربران و منتقدان قرار گرفته است، در واکنش به این خبر اعلام کرده است که در پلتفرم و سرورهای فیسبوک هیچ نقص امنیتی وجود نداشته که هکرها و مجرمان سایبری بخواهند با سواستفاده از آن اطلاعات کاربران را به سرقت ببرند.
برخی دیگر از کارشناسان بر این باورند که هکرها این اطلاعات را در وب تاریک (دارک وب) به حراج گذاشته و اطلاعات کاربران فیسبوک را به سرقت بردهاند.
متخصصان فیس بوک میگویند این اطلاعات از طریق افزونههای نصب شده بر روی مرورگر کاربران به سرقت رفته است و بیشتر کاربرانی که اعلام کردهاند اطلاعاتشان ربوده شده، از اهالی کشورهای روسیه و اوکراین بودهاند بنابراین به نظر میرسد که هکرها و مجرمان سایبری نیز از روسیه بودهاند.
انتهای پیام
نظرات