• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97081306115
  • خبرنگار : 71591

ارزهای دیجیتالی رمزپایه تبدیل به یک صنعت سودآور خواهد شد

ارزهای دیجیتالی رمزپایه تبدیل به یک صنعت سودآور خواهد شد

تحلیلگران فعال در حوزه بلاک‌چین برآورد کرده‌اند که ارزهای رمزنگاری شده تا سال ۲۰۲۴ میلادی به یک صنعت ۱.۴ میلیارد دلاری تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، طی چند سال اخیر ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری هم‌چون بیت‌کوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شده و کاربران بسیاری در جهان به‌دنبال استخراج و تبدیل پول‌های خود به ارزهای دیجیتالی هستند؛ چراکه این روزها بسیاری از افراد با خرید و استخراج این ارز توانسته‌اند به پول زیادی دست پیدا کنند.

چندی پیش بود که کارشناسان پیش‌بینی کرده بودند با شکوفایی فناوری بلاک‌چین، روند استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده نیز صعودی خواهد شد و رشد قابل ملاحظه‌ای را تجربه خواهد کرد.

حالا تازه‌ترین گزارش منتشر شده از سوی موسسه تحقیقات بازار MarketsandMarkets که در وب سایت بیت کوین نیوز آمده است، از پتانسیل بالای این صنعت رو به رشد سخن گفته و برآورد کرده است که تا سال ۲۰۲۴ میلادی، به یک صنعت ۱.۴ میلیارد دلاری تبدیل خواهد شد چراکه رشد سالانه بازار دارایی‌های دیجیتالی، ۶.۱۸ درصد پیش بینی شده است.

برایان آرمسترانگ، مدیر عامل صرافی کوین‌بیس که در زمینه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده فعالیت می‌کند، چندی پیش گفته بود که تا پنج سال آینده تعداد افراد و مشتریان حاضر در اکوسیستم ارزهای دیجیتال رمزپایه از ۴۰ میلیون نفر کنونی به یک میلیارد نفر خواهد رسید.

فناوری ارزهای دیجیتالی رمزپایه همچون بیت‌کوین یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و هم‌چنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌مانند. ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باید توسط سخت‌افزارهای قدرتمندی که معمولا کارت گرافیک موجود در ابررایانه‌هاست، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.

گفته می‌شود ارزهای دیجیتالی رمزپایه غیرقابل هک هستند و باید به‌صورت ناشناس و با استفاده از سخت‌افزارهای قدرتمندی از پلت‌فرم‌های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.

بسیاری از کشورهای جهان در ابتدا در تلاش بودند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند؛ چراکه آن‌ها بر این باورند بیت کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز هم‌چون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت استفاده از آن می‌شود. این درحالیست که برخی دیگر از کشورها با وضع قوانین دقیق و درست، استفاده از این ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را مجاز اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha